<

Команда жительки Іванич Галини Дзеньків передала бійцям на передову 10 дронів і 4 тепловізори

19:37 | 22.11.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
977
/ Коментарі відсутні

Жителька Іванич Галина Дзеньків разом з командою однодумців з України і Чехії впродовж листопада передала бійцям на передову 10 дронів-камікадзе, дрон Мавік 3, чотири тепловізори та чимало іншого важливого і необхідного їм спецобладнання, засобів захисту та теплого одягу.

Нагадаємо, Галина Дзеньків разом зі своєю родиною після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну присвятила своє життя допомозі війським на передовій і наближенню перемоги. Каже, відгукнулась на пропозицію сина, який багато років живе в Чехії. Він разом зі своїми друзями, колегами-чехами та місцевою українською діаспорою вирішили купувати бійцям військову техніку й амуніцію та відправляти в Україну. Однак, аби це було адресно і бійці на передовій дійсно отримували цю допомогу, їм потрібен був посередник в Україні. Ним і стала пані Галина. Відтак вже півтора року жителька Іванич разом із сином регулярно передають військовим необхідні їм речі, продукти, медикаменти, засоби гігієни, одяг, техніку й амуніцію.

Маленьку, тендітну жінку з великим, добрим серцем традиційно, по кілька разів на тиждень можна побачити на Новій пошті, де вона надсилає бійцям на передову посилки. Допомога військовим для її родини вже стала звичним способом життя. Кажуть, що жити якось по іншому вже не можуть. Адже хлопці покладають величезні надії на їх допомогу, тому постійно телефонують і просять, як не одне, то інше, а родина Дзеньків не може їм відмовити. Бо ж вони там ціною свого здоров’я і життя захищають кожного з нас. А зараз, коли надворі значно похолодало, потреби військових збільшились. Адже, окрім спецтехніки, їм необхідний і теплий одяг. Тож і в команди пані Галини роботи також побільшало.

Ось нещодавно їй разом з командою однодумців з України і Чехії вдалося зібрати кошти, придбати і передати на передову 8 дронів-камікадзе, дрон Dji Mavic3, 4 тепловізори Alor 3 Pro, 100 теплих штанів, 6 газових обігрівачів, а ще берці, біноклі, каремати, надувні військові рятувальні жилети, 15 розкладачок, розгрузки, медикаменти та чимало інших важливих речей і спецзасобів. Ну й, звичайно, різноманітних смаколиків, які постійно пані Галина додає в посилочки, аби хоч трішки потішити бійців.

Галина Дзеньків завжди дуже вдячна небайдужим людям, які долучаються своїми донатами і допомагають збирати пакунки на передову. Вона цінує будь-яку допомогу. Адже, як зауважує, одна, без своєї команди, нічого б не зробила і нічим не допомогла б нашим військовим.

І зараз пані Галина також наголошує, що зібрати чималі посилки з усіх необхідним для військових допомогли чимало людей. Зокрема, учні, їхні батьки та вчителі з ліцею №2 імені Юрія Лелюкова, які на благодійних заходах зібрали 900 євро, вихованці та педагоги Іваничівської дитячої музичної школи, які передали 3 тисячі 600 гривень. Окрім цього, вже традиційно, левова частина допомоги бійцям приходить від команди волонтерів в Чехії, в яку, окрім сина пані Галини – Сергія Дзеньківа, входять Олександр Стрюченко, Владислав Молдовян та Ярослав Кузьмінський.

Війна триває і до того ж із настанням холодів потреби та запити українських військових лише збільшуються. Тому Галина Дзеньків закликає усіх небайдужих інтенсивніше донатити для ЗСУ. Адже потрібно дуже багато: від теплого одягу до дронів.

“Осінь… Дощі… Холод… Приморозки… А наші хлопці сплять здебільшого в окопах, на землі. Потрібні теплі речі! Рано вечоріє, пізно світає. А наші хлопці перебувають в пеклі, втрачають побратимів. Потрібні дрони, прилади нічного бачення, біноклі!!! Потрібно! Наші Захисники продовжують надсилати фото і слова вдячності всім, хто допомагає. А ми працюємо далі з вдячністю нашим Захисникам. Потрібно дуже багато! Прошу кожного з вас ДОЛУЧАЙТЕСЬ!!!Не будьте байдужі! Кожна ваша гривня має значення!”, – наголосила пані Галина.

Перерахувати кошти на придбання усього необхідного військовим можна на картку:

4149 4991 5991 5279 – Шумик М. Т.

За кордоном:

Чехія: 2100688796/2010

278539625/0300

IBAN CZ 2903000000000278539625

Не залишайтесь осторонь, адже наші захисники і захисниці щосекунди ризикують своїм життям ради нас з вами. І вони потребують нашої регулярної допомоги. Наслідуйте благородну справу родини Дзеньків, яка показує, що об’єднавшись можна зробити дуже багато. Адже їм вдалося згрупували в допомозі військовим дві країни – Україну і Чехію й перетворити допомогу нашим відважним бійцям в регулярну справу, якою живуть від початку повномасштабної війни.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя