<

Голодні діти ходили в брудному одязі й жили в антисанітарії: в Іваничах судили багатодітного батька

11:08 | 31.10.2023 / Іваничі, Новини / , , /
Перегляди
4083
/ коментарі 4

Багатодітний батько з Іваничівської громади, який не доглядав чотирьох своїх дітей й, у результаті, вони жили в антисанітарних умовах та носили брудний одяг, обмежився усним зауваженням. 

Уродженець села Мостище, Камінь-Каширського району, який наразі проживає в Іваничівській громаді, ухилився від виконання батьківських обов`язків.

Близько 12:00 31-го серпня перевіряючі служби виявили, що четверо неповнолітніх дітей проживають в антисанітарії. У будинку було брудно, а їжа, засоби гігієни, дитячий одяг та постільна білизна – взагалі відсутні. Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду від 2-го жовтня.

Проти батька порушили адміністративне провадження за ч.1 ст. 184 КУпАП (Ухилення від виконання батьківських обов`язків відносно своїх неповнолітніх дітей).

У суді чоловік визнав свою вину, запевнив, що щиро розкаявся й просив суворо його не карати. Він пояснив, що тоді в його дітей дійсно були незадовільні умови для проживання. За його словами, це сталося в той час, коли його дружина була у лікарні, а він вимушений був працювати, щоб утримувати родину. Батько запевнив, що наразі більшість недоліків вправлена.

Суд визнав багатодітного батька винним та оголосив йому попередження. Більш суворого покарання вирішив не призначати. Також йому доведеться сплатити в дохід держави 537 гривень судового збору.




коментарів: 4
  1. Жаль що штраф виписали…
    В чоловіка дружина в лікарні,а на ньому дім і прогодувати 4 діток, і ні щоб хтось допоміг….то навпаки ще штраф впаяли

    • це виправдання? Якщо жінка лікується то це привід жити в антисанітарних умовах , носити брудний одяг та не годувати дітей? Та й на будь-якій роботі за день можна заробити більше аніж призначена сума штрафу..
      Хоча одне вірно, 500 сраних гривень ще забирати ? Краще б служиві на пару піц бідним дітям скинулися. Доходи точно позволяють…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця
2 Травня, Четвер