<

Дитсадок, ліцей та лікарня в Іваничах не опалюються: подачу тепла призупинили за вказівкою Томашевської

15:34 | 26.10.2023 / Іваничі, Новини / , , /
Перегляди
1799
/ коментарі 4

В дитсадку, ліцеї та лікарні в Іваничах призупинили опалювальний сезон. Нібито, через те, що на вулиці потепліло. Однак дітям та хворим пацієнтам медзакладу доводиться мерзнути, адже в приміщеннях досить таки холодно.

До БУГу звернулись батьки школярів ліцею №1 та дитсадочка “Калинонька” зі скаргами, що їхні діти, перебуваючи в навчальних закладах та мерзнуть. Адже подачу тепла в ці приміщення, за їхніми словами, чомусь припинили.

Аби розібратися в ситуації, журналісти інтернет-видання звернулися за коментарем до директора ТОВ «Аванті-Девелопмент», яке опалює бюджетні установи та організації, використовуючи альтернативні джерела енергії Костянтина Богатова.

Виявилось, що опалення призупинили, згідно з рішенням виконавчого комітету.

Богатов розповів, що цього разу члени виконкому “революційно” прописали в рішенні “Про початок опалювального періоду 2023–2024 років” умову, що тепло вимикається, як тільки середня добова температура зовнішнього повітря протягом трьох діб стане + 8оС та вище.

Тож, як тільки на вулиці трішки потепліло, теплопостачання в комунальні установи селища призупинили.

“Такого пункту напевно немає в жодному рішенні жодного виконавчого комітету, щоб так гратися з подачею тепла: вмикати чи вимикати. Ми готові в будь-який момент відновити опалення. Я 25-го жовтня був в Іваничах і кожному споживачу сказав – ми готові опалювати наші приміщення”, – зазначив Богатов.

Зауважимо, що рішення “Про початок опалювального періоду 2023–2024 років” члени виконкому прийняли за вказівкою голови громади Лідії Томашевської. Адже місцевий виконком активісти вже давно нарекли “штучним”. Адже члени виконкому повністю підтримують політику і вчинки очільниці селищної ради й “танцюють під її дудку”. Тож останнє слово лишається саме за Томашевською. Й неодноразово члени виконавчого комітету приймали рішення, які стосуються роботи “Аванті”, під диктовку голови громади. А потім теплопостачальна організація скасовувала їх у судах.

Тож, ймовірно, Томашевська спеціально внесла в рішення виконкому умову, яка дозволяє “гратися” з процесом теплопостачання. Й зробила це заради продовження боротьби з “Аванті”, яка, нагадаємо, триває вже понад рік.

Однак інструментом “розправи” з теплопостачальною організацією цього разу стали маленькі вихованці дитсадка, учні ліцею та хворі пацієнти лікарні.

Батьки ж нарікають: незважаючи на покращення погоди, в навчальних закладах холодно. Вони не розуміють, чому через конфлікт Томашевської і теплопостачальної організації мають страждати їхні діти.

Читайте також:

За крок до опалювального сезону очільниця Іваничівської громади спровокувала новий «енергетичний конфлікт»

В Іваничах почався опалювальний сезон: однак в початковій школі ліцю №1 – холодно




коментарів: 4
  1. Народ ви ж самі винні ,кого хотіли того й вибрали вами керувати ,то яка проблема ,чому жалієтесь ,терпіть і думайте як цю владу ще раз вибрати.

  2. А я вікна відкриваю,бо жарко! Мені ваше комунальне тепло не потрібне…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота