<

Як попередити рак або серцевий напад: де роблять ДНК-тестування і ціна

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:03 | 10.06.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Попередити загрози та небезпеки раку та інших хвороб можливо за допомогою ДНК-тестування, яке нині шириться світом і Україна не відстає від цього процесу. Його можна пройти у Києві.

Майже 20-ть років тому науковці розшифрували ген людини і тепер, без цих знань, не обходиться жодна сфера, де задіяна сама людини – медицина, харчування та будь що, – пишуть Факти.

Чи варто вживати молоко, їсти хліб та скільки кави випивати за день – ще на цілу низку запитань можуть відповісти ваші гени.

Чи, приміром, пом’якшити їх корегуванням їжі. Адже на чверть здоров’я людини складають гени, решта – звички і спосіб життя.

Дарія Лосєва – керує компанією, що робить такі тести. Аналізи досліджують лабораторії у Києві та Фінляндії. У тест-наборі 2 колбочки.

Стартап молодих українських науковців передбачає не лише лабораторні дослідження, а й рекомендації здорової дієти.

Гени покажуть – які мікроелементи чи вітаміни погано накопичуються у організмі, чи загрожує вам хвороба Альцгеймера, чи є сприятливе середовище для хелікобактерії, яка викликає виразку і навіть рак шлунка. Такі дослідження науково-обґрунтовані і дуже швидко розвиваються.

ДНК-тестування розповсюджене в розвинених країнах. Ціна від 600 до шести тисяч грн. Поступово обстеження дешевшатимуть. Та вже нині можна подбати про своє здорове майбутнє і вчасно скорегувати життя.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя