<

Волинський нардеп виступає за розірвання дипломатичних відносин з Російською Федерацією

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:29 | 31.03.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Ігор Гузь виступає за розірвання дипломатичних відносин з Російською Федерацією

Учора,за участі народного депутата України Ігоря Гузя, заступника голови комітету Верховної Ради у закордонних справах під час Комітету розглянули Постанову про припинення дипломатичних відносин з Російською Федерацією.

За словами політика, після годинного обговорення було прийняте рішення підтримати Постанову. “За” голосували депутати – Борис Тарасюк, Віктор Вовк, Ігор Гузь та Володимир Ар’єв. Ганна Гопко та Іванка Климпуш-Цинцадзе “утримались”, Ірина Луценко проголосувала “проти”.

«Але вже через годину Володимир Ар’єв зазначив, що він «не розібрався» і заявив про відкликання свого голосу та запропонував Комітету переголосувати за це рішення. Я був змушений разом зі своїм колегою Віктором Вовком залишити засідання і, таким чином, у зв’язку з відсутністю кворуму, воно завершилося. Відтак, Постанову прийнято згідно з регламентом Комітету!», – коментує Ігор Гузь.

«Можливо, хтось запитає про аргументи прийняття такої Постанови? Вони прості як, двері: під час війни з Російською Федерацією, яка триває на Донбасі, підтримка дипломатичних відносин з країною-агресором є алогічною та протиприродньою. Свого часу маленька Грузія зробила такий же крок і наразі впевнено крокує на шляху до ЄС та НАТО», – наголошує політик.
Народний депутат України Ігор Гузь звертається до Голови Комітету Ганни Гопко та Спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана з закликом уже сьогодні поставити на порядок денний пленарного засідання розгляд Постанови про припинення дипломатичних відносин з Російською Федерацією.

Із текстом Постанови можна ознайомитися на офіційному веб-порталі Верховної Ради за таким посиланням https://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=58392




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця