<

Жінка із Володимира-Волинського терміново просить допомоги для лікування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 10.03.2017 / Володимир / , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

До журналістів інтернет-видання “БУГ” звернулася 31-річна жителька Володимира-Волинського Лілія Будницька. Жінка просить у небайдужих людей допомоги для лікування онкологічного захворювання.

В січні 2017-го року пані Лілії озвучили діагноз “середостіння лімфома Ходжкіна”. Жінка на обстеження та діагностику витратила близько 20 тисяч гривень. Наразі розпочинається дороговартісний курс лікування. Як розповіла Лілія Будницька, курс лікування може скласти від шести до восьми хіміотерапій (вартість однієї 11-ть тисяч гривень). Між курсами хіміотерапії, необхідно робити діагностику ПЕТ/КТ, котре коштує 10-ть тисяч гривень.

“Звернутися до Вас змушують надзвичайно тяжкі обставини, які самотужки подолати мої рідні невзмозі. Я самостійно виховую синочка Владислава. Синочок хворий на целіакію (це коли організм не переносить глютену). Він не може їсти ті самі продукти, що і ми…. їх потрібно закуповувати закондоном, бо в Україні таких немає. Звертаюся, до всіх небайдужих за допомогою. Зараз лікарі говорять, що пухлину у мене виявили вчасно і дають 85% на одужання без рецидиву,” – звертається Лілія Будницька.

Тим, хто бажає підтримати жительку Володимира-Волинського, прохання перераховувати кошти на картку Приватбанку пані Лілії

5168 7555 3147 8002 Будницька Лілія Сергіївна

телефон матері Лілії 0982943044 Світлана Яківна

Жінка завчасно дякує усім, хто відгукнеться на прохання допомогти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер