<

Замість міського відділу міліції у Володимирі-Волинському тепер лише відділення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:28 | 17.11.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Реорганізація Володимир-Волинського міського відділу (з обслуговуванням міста та району) міліції у відділення пов’язане із відсутністю в місті ізолятора тимчасового тримання. Про це ЗМІ розповів міський голова Петро Саганюк на брифінгу.

Новий статус міліції у Володимирі-Волинському та новий очільник відділення Михайло Бобик – теми, які нещодавно сколихнули міст. “Такі структурні зміни пов’язані із відсутністю у нас ізолятора тимчасового тримання. Він в аварійному стані, а ремонтувати його ніхто не береться. Відтак відділення перенесене у Нововолинськ”, – розповів мер.

У відділенні залишається близько 90-то працівників. Державтоінспекції в місті наразі немає взагалі. Хоча усі співробітники УМВС в підвішеному стані – наразі вони “виконуючі обв’язки” та в очікуванні “кастингу” на зарахування у ранг “копів”. Туди, згідно із положенням про поліцію, швидше за все потраплять не усі міліціянти.

Міський голова каже, що зрозуміти логіку структурних перетворень саме у географічному плані важко. Але, вважає, що багато у цій справі залежить від очільника області. “Відділення переносять у Нововолинськ, а до нас телефонують із обласного управління по боротьбі із економічними злочинами та декларують наміри зробити у Володимирі-Волинському міжрайонне відділення своєї структури”, – зазначив Саганюк.

На даний час така ситуація характерна не лише Володимиру-Волинському, а й усім містам України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер