<

Визначили дату, коли у Володимирі-Волинському розпочнуть опалювальний сезон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:41 | 19.10.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк підписав розпорядження про старт опалювального сезону. Тепло до будинків розпочнуть подавати у понеділок, 22-го жовтня.

Журналістам інтернет-видання “БУГ” перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук розповів, що запускати котельні розпочнуть о 6-й годині ранку в понеділок та протягом дня тепло буде у всіх будинках, які приєднані до центрального опалення.

Додамо, на кінець вересня 2018-го року заборгованість підприємства теплових мереж перед НАК «Нафтогаз України» становить 18 мільйонів гривень. Ці гроші або ж їх частину підприємство могло б сплатити, якби отримало заборговані йому державою та споживачами гроші.

Держава не відшкодувала підприємству пільг і субсидій на суму 1 мільйон 885 тисяч гривень. Населення та інші споживачі боргують більше 3-ох мільойнів 340-ка тисяч гривень. Крім того, залишається невідшкодованою різниця в тарифах в розмірі 4 мільйонів 196 тисяч гривень. Цю ситуацію для інтернет-видання “БУГ” прокоментував директор Володимир-Волинського теплокомуненерго Сергій Коба.




коментарів: 3
  1. Ковель визначився,кожному дадуть по мішку вугілля,і коли холодно мішок на плечі і три круга кругом хати і зігрівся!!!

  2. щось не зрозуміло ??? . Місцеві тепловики мають борг перед Нафтогазом 18 мільйонів гривнів. Теплокомуненерго заборгували споживачі близько 3,3 мільйона , ще 1.9 мільйона пільги та субсидії , ще 4.2 мільйони неповернута різниця в тарифах- вього це разом – 9.4 мільйона . Тоді виникає питання чим закрити різницю , щоб розрахуватися повністю з Нафтогазом – 8.6 мільйони ( 18 – 9.4 млн ). І як керували директори теплокомуненерго , щоб допустити створення такого боргу і куди дивилася влада міста , яка вже 20 років біля керма міста і призначала таких кервників…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер