<

Восени у Володимирі розпочнуть реконструкцію скверу на вулиці Небесної Сотні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 9.07.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
1803
/ коментарів 8

Вже у 2021-му році за спільної ініціативи міського голови, народного депутата Ігоря Гузя та депутатської групи «За Майбутнє» у Володимирі розпочнуть реконструкцію чергової зони відпочинку – скверу на вулиці Небесної Сотні.

Сьогодні територія скверу, який створили тут ще у минулому столітті, дещо занедбана та потребує реконструкції та модернізації, зазначив міський голова Ігор Пальонка та розповів, що вже виготовлена проектно-кошторисна документація для того, щоб почати роботи.

Як розповів нардеп Ігор Гузь, за його сприяння з державного бюджету з коштів соцеконому на початок робіт на об’єкті надійде пів мільйона гривень. Сквер робитиметься поетапно, сказав Гузь, але він згодом стане окрасою міста.

Як зазначив лідер депутатської фракції «За Майбутнє» та автор проекту парку на Риловиці Андрій Гнатюк, цей сквер у центрі міста повинен відповідати “духу історичності та епосі розквіту 17-18 століття, коли була сформована і площа і вулиця Фарна”.

Детальніше у відео:




коментарів: 8
  1. основне завоювання майдану – свобода слова ! – казав наш комсомолець кілька років тому…

  2. Свобода слова свободою, але на задні лапки перед хазяїном треба вчасно ставати і хвостиком непотрібне підтирати.

  3. Serg, можливо ти не зрозумів, чому я і “гість” перейшли на тему “свобода слова”, відхилившись від заголовку статті? Здогадайся, не важко.

    • Реакція на критику у кожного своя… Не люблять коли проти шерсті гладять… ну, ти, зрозумів про що я?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер