<

У Володимирі-Волинському відбувся Форум “Децентралізація – шлях до розвитку громад”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:41 | 30.03.2017 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

30-го березня у місті Володимир-Волинський у рамках Форуму  “Децентралізація – шлях до розвитку громад” відбувається прес-тур, присвячений реформі децентралізації та її втіленні у регіоні Прибужжя. Захід організовано спільно з нардепом Ігорем Гузем, який є учасником проекту “Модельний округ” програми USAID РАДА.

Народний депутат Ігор Гузь переконаний, що на даний час альтернативи об’єднанню громад немає, він сприяє тому, щоб округ №19 був першим на Волині, що формується тільки з ОТГ.

З ініціативи депутата була створена Асоціація місцевого самоврядування Прибужжя.

“Доцільність створення такої Асоціації в Прибужжі зумовлена тим, що вона допоможе згуртувати прикордонний регіон, визначити основні завдання й шляхи покращення життя громад.  Під егідою Асоціації працюватиме група, яка писатиме проекти для місцевих громад під залучення грантових коштів міжнародних організацій. Я поставив перед собою амбітне завдання – посприяти, аби кожна сільська чи селищна рада в моєму виборчому окрузі знайшла партнера -гміну на території Польщі”, – зазначив нардеп Ігор Гузь.

Як зауважив менеджер Програми USAID РАДА Ігор Панасюк, Форум є дієвим комунікаційним майданчиком для обговорення важливих питань, від яких залежить розвиток регіону.

Представники ЗМІ матимуть змогу відвідати Зимнівську ОТГ та більш детально дізнатися про успішне впровадження реформи, ознайомитись із роботою соціальних закладів у селах Зимне, Бубнів та Селець.

Журналісти отримають можливість:

  • дізнатися про поточні результати реформи місцевого самоврядування на Прибужжі;
  • долучитися до дискусії в рамках Форуму та особисто поставити питання народному обранцю;
  • побачити практичне втілення реформи на місцях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа