<

У Володимирі-Волинському провели змагання з мотокросу – Кубок України. Фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:56 | 2.07.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Поблизу Володимира-Волинського, 1-го липня відбулися змагання – Кубок України із мотокросу.

Розпочався турнір об 11 годині в районі вулиці Наталії Ужвій на територіях колишнього радгоспу «Волинський».

Організація та проведення змагань здійснюється правлінням «Спортивного автомобільно-мотоциклетного клубу «Віраж-ВВ», проводиться під патронатом фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Спеціально для змагань оновили існуючу трасу загальною протяжність 1,6 кілометрів. Як наголосили організатори – це одна з найкращих трас в Західній Україні. Самі ж учасники після тренувальних заїздів стверджували, що це певно одна із кращих трас в усій країни. Зі слів спортсменів, траса подобається тим, що є “динамічною” на незначній протяжності облаштовано багато трамплінів та крутих поворотів, що є важливим у їхньому спортові.

Загалом участь в змаганнях взяли 38 спортсменіві з різних  куточків України: Закарпаття, Хмельниччина, Рівненщина, Волинь. Наймолодшим виповнилося лише по 7 років і вже підкорювали трампліни.

“На трасу, для першого разу, потрібно акуратно, по-тихеньку. Потім коли трохи підріс, то можна “розкататися” і “познайомитися з трасою” і далі стрибати, гнати, дрифтувати. Мені тут подобається, бо тут дуже багато трамплінів, можна стрибати. Коли виростемо, то в повороти можна заходити дрифтами,” – поділився мотивами взяти участь у змаганнях 7-річний Михайло Диньковський.

Загалом всіх учасників розділили на категорії: діти, любителі, ветерани, професіонали. Найбільше відвідувачі очікували на виступ категорії професіоналів, адже їхні стрибки на трампінах найвищі та найдовші.

Однак тут не обійшлося без подінь, травм і поломок техніки. Один з учасників, володимирчанин Валерій Марухніч, під час останнього заїзду отримав травму руки, проте доїздив заїзд до кінця. А в підсумку ще й зайняв другу сходинку п’ятисталу. Були спортсмени, які через технічні неполадки змушені були зійти з траси.

Привітати спортсменів прибули заступник міського голови Володимира-Волинського Лариса Кулікова, помічник народного депутата України Ігоря Гузя Віктор Хиць та очільник місцевого осередку “Укроп” Сергій Радкевич.

Всі троє побажали учасникам успішного старту та вдалих фінішів. Та також подякували володимирському клубові “Віраж ВВ” за таку ініціативу  – відновити у місті змагання із мотоциклетного спорту.

Нагадаємо, що це вже третій рік як поблизу Володимира-Волинського проводять змагання із мотокросу. Раніше ці змагання приурочували до відзначення Дня міста. Однак цьогоріч, володимирську трасу було обрано для проведення одного із етапів Кубку України з мотокросу.




один коментар
  1. Траса супер!!!! Впечатления от принятого участвия только хорошие!!! Спасибо организатору гонок Валерию Олексюку!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер