<

У Володимирі-Волинському жителі багатоповерхівок скинули сміття серед двору, бо немає контейнерів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:21 | 10.06.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарів 8

10-го червня у дворі багатоповерхівок по вулиці Сагайдачного у Володимирі-Волинському мешканці скинули сміття на місці, де раніше стояли контейнери.

У дворі кілька тижнів триває ремонт прибудинкової території. Станом на 10-те червня вклали щебінь грубої фракції. В цей же час у дворі прийняли контейнери для збору сміття, ймовірно, вони заважали проведенню робіт.

Найближчі контейнери знаходяться в сусідньому дворі, в 50-х метрах. Однак жителі дворів з незрозумілих причин склали сміття просто на щебені, де раніше були контейнери.

Біля купи сміття панує неприємний запах та господарюють безпритульні тварини.




коментарів: 8
  1. Як можна забрати контейнери,якщо туди зносять сміття з 3-х пятиповерхових будинків?

  2. Поставте хоч один сміттєвий бак,і проблема вирішиться.
    Повірте,це ще той квест,пройтися по тому щебені до найближчих смітників(50м,ред.),не повикручувавши ноги.Особливо актуально для пенсіонерів.

  3. Шокована з даних людей. Триває ж ремонт, тож невже не можна з розуміння поставитися й не смітити там де живеш і ставиш машини хоч трохи. Занести б це сміття тим людям під двері…

  4. Ремонт триває далеко не з 10-го червня, ще перед останнім дзвоником (24.05) він був насипаний, і ніхто й нічого не робить…

  5. Ніхто не звертає увагу що на тротуарах де кожен день походить тисяча людей стоять з однієї із другої сторони цегляні паркани порушуючи всі загальні норми яке блатне бидло поставило ці паркани і хто дав дозвіл.
    На рахунок ремонта на який виділили три міліона сімсот тисяч народних гривень це просто змагання двох замістників міського голови хто краще біля свого будинку зробить благоустрій не звертаючи увагу на сусідні будинки до речі біля будинку іншого замісника ремонт вже зробили і як він гарно співав оду за команду ЗЕ так що дорогу молодим новим обличям епоха бідності хто незнає вже скінчилась.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок