<

У Володимирі-Волинському досліджували підземні мережі та пустоти під площею Героїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:38 | 16.11.2019 / Володимир / /
Перегляди
14
/ 1 коментар

16-го листопада у рамках робіт з проектування реконструкції площі Героїв у Володимирі-Волинському в центрі міста провели роботи з дослідження підземних пустот і мереж.

Так звану “геолокацію” провели працівники кафедри геофізики Київського Національного університету імені Тараса Шевченка.

“Ми повинні виявити пустоти і тріщини для більш реального бачення інженерних робіт. Прилад, яким користуємося сьогодні, дозволяє провести дослідження до глибини 3-5 метрів,” – розповів керівник робочої групи, кандидат технічних наук, доцент кафедри геофізики Дмитро Безродний.

Нагадаємо, у березні 2019-го року на сесії міської ради було прийнято рішення про виділення коштів в сумі близько 400 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації, що включає в себе ескізні наміри, візуалізацію за проектним замовленням, геолокаційні обстеження площі тощо.

Зазначимо, що в жовтня 2019-го року відбулися обговорення щодо можливих змін у проекті реконструкції площі у Володимирі-Волинському.




один коментар
  1. Пам”ятаю як перед входом до готелю провалився УАЗик (з”головою”)Було це в 1976 чи77р. Довгий час місце було загороджене забором.Ніби приїздили археологи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок