<

Володимир-Волинські депутати «провалили» звернення щодо скасування підвищення ціни на газ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 2.11.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 4

2-го листопада у Володимирі-Волинському депутати міської і районної рад проігнорували сесію, яку скликали щодо негайного скасування підвищення ціни на газ.

На порядок денний було винесене лише одне питання: Про звернення до Президента України щодо негайного скасування рішення Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення.

У Володимир-Волинській міській раді на початок засідання прибули 18 депутатів. Однак цього виявилося замало, аби сесія розпочала роботу. Для легітимності роботи не вистачило присутності лише одного депутата.

Хто ж “прогуляв”?

На сесію не прибули депутати від фракції БПП “Солідарність”, від цієї політичної сили присутніми були лише Валерій Зінкевич і Вадим Василюк.  Не прийшли на засідання двоє депутатів від ВО “Свобода”, двоє від Радикальної партії Олега Ляшка та четверо від “УКРОПу”. Не прибув на позачергову сесію позафракційний директор Володимир-Волинського теплокомуненерго Сергій Коба. Не у повному складі прибули представники фракції “Самопоміч” (відсутніми були двоє – Віра Сєргєєва та Павло Шлейн). Не з’явився на сесію депутат Руслан Мороз.

Міський голова Петро Саганюк разом з іншими депутатами певний час чекали в надії, що хтось таки прийде з їх колег. Тоді мер висловив позицію, що це рішення включать до порядку денного чергової сесії, яка відбудеться через тиждень.

У Володимир-Волинській районній раді на засідання прийшли лише 7 депутатів із 34-ох. Проігнорувала засідання навіть голова Володимир-Волинської РДА Наталія Василець, яка за сумісництвом є депутатом райради.

У залі були присутні лише 7 депутатів: Павло Карпюк, Ярослава Вознюк, Ганна Фурман та Сергій Квашук від ВО “Свобода”, Андрій Оніщук, Вікторія Середа від “Батьківщини”, В’ячеслав Цибах від БПП “Солідарність”, а також голова райради Роман Гук.

“Володимир-Волинська районна рада навіть перевершила мої сподівання. Думав, що під час голосування за проект рішення щодо негайного скасування рішення Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення не вистачить декількох голосів, прогнозовано чиїх, але вийшло ще “краще” – вони (депутати) просто не прийшли на сесію (хоча ще вчора більшість казала, що буде) тому сесія не відбулась. Напевно, нова ціна на газ по 8,55 гривень всіх влаштовує. Як мінімум, переважну більшість району, судячи з того, яка кількість депутатів прийшла на сесію, а депутат, як відомо, є представником певної частини мешканців району. Їдемо далі на заробітки, щоб заробити на сплату платіжок за газ”, – написав Павло Карпюк на сторінці у Фейсбук.




коментарів: 4
  1. якась дивна ситуація , яка звязана з цією позачерговою сесією сталася в місті.
    Посудіть самі – напередодні 12 депутатів основу яких складають депутати від Батьківщини звертаються до міського голови з вимогою склакати позачергову сесію для прийняття зверенення до Президента України, також на комісіях депутати т підтримують проект цього рішення . А що вийшло – депутати з Свободи та з фракції Ляшка , що підписували зверненчя до мера про скликання сесії 1 листопада не являються на сесію . Також депутати від Бпп , що голосували на комісіях за позитивну підпримку рішення про звернення депутатів щодо ціни на газ теж не зявляються на сесію… Складається враження , ці депутати перед сесією були кимось зорієнтовані на те , щоб своєю неявкою зірвати сесію . Питання ж зменшення ціни на газ для населення є дуже важливим … Ну а місцеву Батьківщину, яка не отримала підтримки депутати з Блоку Петра Порошенка просто “кинули” . А така була політична любов та взаєрозуміння між ними під час голосувань на сесіях – постійно разом одностайно голосують – дарма чи приймають правомірні чи неправомірні рішення …

  2. і ще . Головний укропівець в місті п.Радкевич , який теж підписав звернення про скликання позачергової сесії теж ісам не прийшов та не організував явку депутатів своєї фракції…

  3. А якби не провалили ,то що б це дало ?Якби вся Украіна була проти ,от тоді друге діло ,а так кожен уряд бере позику ,а наступні складають на попередників ,а розкрадають державу і наданий кредит всі без винятку .

  4. А Софійка о Коба не з’явився?Його все влаштовує?Йому газ не потрібний,палить дровами,які заготовляє теплокомуненерго,привезуть ще й поріжуть-порубають,чи готові привезуть ,то ж навіщо думати про населення,а він як дирехтур ТКЕ,повинен думати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа