<

У Володимирі на молоду дівчину накинулась собака

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:06 | 21.04.2018 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарі 3

Жителька Володимира-Волинського, одна з співзасновниць НГО “Креатив студія” та модель Анастасія Азанова на сторінці у Фейсбук розповіла, що в п’ятницю 20-го квітня на неї напала собака. Інцидент трапився на території парку у військовому містечку.

Дівчина розповіла, що проходячи зону парку, де вигулюють часто собак місцеві жителі, один з псів підбіг до неї та вкусив  її сумку.

“Виходжу сьогодні з дому і біжу на зупинку. Сонце світить-гріє – на горизонті ніяких неприємностей, ніби-то. Побачила біля колишнього будинку офіцерів жіночку, що собачок різних 3-4 штуки вигулює… (хто військове містечко знає, то пригадає, що колись на цьому місці ще й був загороджений собачник) Думаю “Яка вона молодець, що тут, а не в парку на дитячому майданчику”. Мої думки про порядність цієї собако-мами перервав нехилий поштовх в сумку на рівні колін. Дивлюся вниз – таке собі “телятко” стоїть біля моїх ніг і хвостом мило виляє,” – пише Анастасія.




коментарів: 3
  1. краще не чіпати ту собачу “маму” , бо вона , не хуже собаки може словесно покусати.

  2. До речі тут розвелося стільки чужих собак безпритульних!!! Бува ніхто не знає, чому з Луцька попривозили нам їх. Зібрали там а нам привезли чи я щось путаю? Вже не одна людина це замітила що у В.В з,явилось куча чужих псів та дуже великих хоч і неагресивних, хоч хто їх знає. Хтось явно наше гарне древнє місто недолюблює. Як не цигани то собаки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа