<

У соборі Різдва Христового відбулося представлення єпископа Володимир-Волинського та Турійського Матфея

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:06 | 6.02.2017 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

5-го лютого у соборі Різдва Христового було звершено Божественну літургію після якої відбулося представлення духовенству та мирянам Володимира-Волинського нового керуючого єпархією — єпископа Володимир-Волинського та Турійського Матфея.

З благословення Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета в цей день для офіційного представлення нового архієрея до Володимира-Волинського прибули постійні члени Священного Синоду – митрополит Львівський та Сокальський Димитрій та архієпископ Рівненський та Острозький Іларіон.

Після молебню митрополит Димитрій зачитав витяг із журналу Священного Синоду Української Православної Церкви Київського Патріархату і указ Святійшого Патріарха Філарета про призначення на Володимир-Волинську єпархію єпископа Матфея.

Новопризначеного єпископа привітали благочинні Володимир-Волинської єпархії, запрошене духовенство і присутні у храмі парафіяни.

У відповідь Преосвященніший єпископ Матфей виголосив слово, в якому подякував усім за підтримку і теплий прийом, пообіцявши віддано служити на благо ввіреної йому єпархії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа