<

Названо «Кращого зварювальника Dnipro-M» у Волинській області*

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:44 | 24.05.2019 / Володимир /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Студент Ковельського центру професійно-технічної освіти Василь Баранчук переміг у конкурсі «Кращий зварювальник «Dnipro-M» у Волинській області серед молоді. Срібло отримав Олександр Шаламай, який навчається у Нововолинському центрі професійно-технічної освіти, а бронзу виборов студент Старовижівського професійного ліцею Кирило Коржан.

Фінал конкурсу відбувся 23 травня у Володимир-Волинському вищому професійному училищі. За звання кращого зварювальника боролись 15 найталановитіших хлопців з 5 навчальних закладів Волині.

У ході змагань студенти на практиці показували свою професійну майстерність. Головним завданням було зварювання металевих пластин з точністю та якістю. Оцінювали конкурсні роботи юних зварювальників експерти цієї галузі.

Переможець отримав зварювальний апарат професійної серії Dnipro-M MMA для вдосконалення навичок в улюбленій справі. Решта фіналістів також були нагородженні не менш цінними призами.

Нагадаємо, відбір учасників тривав протягом квітня цього року. Команда Dnipro-M відвідала навчальні заклади області, у яких навчають майстерності електро-газозварювання.

До слова, це вже 3 обласний конкурс на звання «Кращого зварювальника Dnipro-M». Попередні такі конкурси відбулись у Дніпрі та Харкові.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа