<

Нардеп відповів на запитання депутатів Володимир-Волинської міської ради: про госпітальний округ, цукровий завод, ремонт доріг та сміттєзвалище

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:27 | 2.03.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В роботі 14-ї сесії депутатів Володимир-Волинської міської ради, котра відбулася 1-го березня, участь взяв народний депутат України Ігор Гузь. Політик коротко окреслив плани на 2017-й рік та закликав місцевих обранців долучитися. Також нардеп відповів на запитання депутатів міської ради.

Свою промову народний обранець розпочав з того, що розповів про ситуацію зі створенням на базі Володимир-Волинського ТМО госпітального округу. Зокрема Гузь наголосив, що губернатор Волині подав пропозицію восьми госпітальних округів. Нардеп запевнив, що буде боротися за госпітальний округ до кінця.

“Я знаю, що міська рада і міськвиконком діють законними методами, але я буду жорсткішими методами. І Вас також буду закликати: в тому числі і перекриття доріг, пікетування, наметове містечко. Володимир по всіх показниках заслуговує на цю позицію. Більше того, я Вам скажу, що Володимир Гунчик (голова Волинської ОДА – ред.) в приватних розмовах каже: “Я Гузю, в його виборчий округ, два госпітальні округи не дам!” Це не мені госпітальні округи, а для жителів Володимира-Волинського і району і ще для Локачинського,” – заявив Ігор Гузь з трибуни Володимир-Волинської міської ради.

Також політик озвучив, що його фонд “Прибужжя” заручилося підтримкою великобританців і під час наступного чергового конкурсу малих ініціатив оберуть 10-ть кращих пропозицій для реалізації ( перед цим обирали лише 5-ть). Політик повідомив, що британців до 100 тисяч, які виділяє фонд, додадуть ще власних 100 тисяч – це й дало змогу збільшити кількість проектів для реалізації.

Щодо запитань від міських депутатів, то вони стосувалися того, яку підтримку у вирішенні нагальних проблем міста може надати нардеп. Зокрема, депутат Ярослав Жук звернув увагу на те, що в місті встановлена досить не значна кількість лічильників обліку тепла. Нашокраївець Руслан Мороз просив допомогти розібратися із ситуацією на цукровому заводі та пояснити, що відбувається на митно-пропускному пункті “Устилуг-Зосін”: хто має контролювати чергу та який вихід із ситуації, котра склалася.

Зачепили питання  Володимир-Волиньського сміттєзвалища, де потрібно розбудовувати нову карту. Народний депутат пообіцяв “вибити” кошти з державного бюджету на ці роботи. В цей же час Сергій Барщевський, радикальна партія, озвучив пропозицію запровадження роздільного сміття в місті. Відповів депутату міської ради мер Володимира-Волинського Петро Саганюк, мовляв, до міської ради поступила пропозиція від одного з місцевих підприємців і незабаром буде здійснена експериментальна спроба запустити роздільне збирання сміття.

Валентин Вірковський в нардепа уточнив чи є перспектива будівництва об’їздної дороги цьогоріч та ремонту вулиці Зимнівської. Щодо будівництва, то Ігор Гузь повідомив, що наразі необхідно провести підготовчий етап, виготовити всі необхідні документи та провести дослідження. Політик не впевнений, що самі будівельні роботи зможуть розпочатися в 2017-му році, але запевнив, що готовий до роботи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця