<

На Луцькій вулиці у Володимирі-Волинському підніматимуть люки до рівня асфальту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:52 | 17.07.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

На вулиці Луцькій, де минулого року поклали новий асфальт, сьогодні виконують роботи з підняття люків до рівня асфальтного покриття. 

Питання про підняття люків порушувалося міською владою ще минулого року, одразу після вкладання асфальту.  Тепер підрядник виправляє помилки. Нагадаємо, що замовник робіт – Служба автомобільних доріг Волині, оскільки дорога Устилуг-Луцьк має державне значення.

“Минулого тижня була зустріч з Анатолієм Посполітаком, керівником Служби автомобільних доріг у Волинській області. Ми обговорили хід робіт на дорогах державного значення, які йдуть через місто. Вже сьогодні проводяться роботи на вулиці Луцькій і Данила Галицького. З минулого року нас турбувало питання підняття люків. Рівень люків не було витримано. Зараз також закінчується тендер по проводенню робіт з нанесення сучасної пластикової розмітки на вулиці Луцькій”, – розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук

Також Ярослав Матвійчук зазначив, що є проблема по ремонту Устилузької вулиці. Так планувалося провести ремонт за гроші польського кредиту, але поки питання не вирішується. Скоріше за все, дорога робитиметься, але наступного року і за державні кошти. Проте, для водіїв є й приємна новина.

“Закладається серйозний фінансовий ресурс на ремонт кільця зі сторони Устилуга. Ми надіємося, що скоро відбудеться тендер і відповідні роботи будуть проведені у цьому році”, – повідомив Ярослав Матвійчук




один коментар
  1. Це такі нові технологіі придумали на Волині ,що спочатку асфальт ложать ,а потім люки роблять .Цікаво ,де ці горе специ вчилися і як отримали дипломи .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця