<

На День Незалежності у центрі Володимира-Волинського влаштують живу галерею

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:39 | 15.08.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

24-го серпня під відкритим небом біля культуно-мистецького центру влаштують живу галерею. Художники розмальовуватимуть живих моделей під поглядами глядачів.

Організовує захід НГО «Креатив студіо» за підтримки культурно-мистецького центру, відділу у справах культури і туризму міськвиконкому. Ідея провести у місті живу галерею належить волонтеру НГО «Креатив студіо» Катерині Гребеник.

До участі в творчому проєкті організатори запрошують митців. Щоб зареєструватися варто написати організаторам у фейсбуці.

«Моделі для боді-арту – прості люди: чоловіки, жінки і діти. Малюнок художникам дозволяється наносити на будь-якій частині тіла, але «у межах пристойності», – додають організатори.

Тема малюнку патріотична. Митці малюватимуть на живій моделі свою концепцію «Україна – це…».

Як розповіла співзасновник НГО «Креатив студіо» Анастасія Азанова, малюнок на тілі – це тільки перший етап проєкту. Далі роботи художників сфотографує Іван Дуда.

Потім із цими фото виготовлять листівки «Ukraine is…», які можна буде придбати. Виручені з продажу кошти організатори спрямують авторці книги про 51 ОМБр «51/14 – історія нескорених» Жанні Білоцькій на друк нових примірників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер