<

Мешканці селища цегельного заводу у Володимирі-Волинському не можуть знайти асфальт на чотирьох вулицях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:13 | 20.02.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
34
/ коментарі 3

«В пошуках асфальту» – саме так називається новий відеовипуск серій «По той бік Закону» авторства активіста з Володимира-Волинського Тараса Сватка. У відео Сватко, а також мешканці району цегельного заводу, що належить до Володимира-Волинського, висловлюють незадоволення станом покриття чотирьох вулиць – його немає.

За документами на Prozorro вулиці заасфальтовані, проте в реальності – ні. У міськвиконкомі пояснюють, що за ці ж кошти були виконані роботи на головній вулиці району Будівельній і заявляють, що роботи виконані за ці ж кошти і “нехай перевіряють”.

Так, за даними ProZorro, у 2017-му році на ремонт вулиць селища цегельного заводу міста Володимира-Волинського, який проводив КП “Полігон”, було витрачено 609 тисяч 687 гривень. Зокрема, на вулиці Панаса Мирного – 195 621 грн, Павла Тичини – 71 728, Тургєнєва – 182 521, провулок Сосновий – 159 757, інформує ВолодимирМедіа.

15-го лютого мешканці району цегельного заводу організували збори, щоб обговорити питання та вирішити, що робити і куди звертатися далі. Взяву часть у них також активіст Тарас Сватко. Приїхали заступник міського голови Ярослав Матвійчук та начальник управління ЖКГ міськвиконкому Віктор Фіщук.

Людей обурив той факт, що асфальт на папері є, але в реальності його немає. А значить кошти пішли не за призначенням і осіли в чийсь кишені. У ситуації люди та активіст вбачають корупційну складову.

Працівники міськвиконкому розповіли, що вартість робіт в документах відповідає вартості зроблених робіт не на чотирьох вулицях, а на вулиці Будівельній. Її також асфальтували у 2017-му році.

Чому виникла така ситуація з невідповідністю документів розповів під час зустрічі з людьми Віктор Фіщук.

“Спочатку були проведені роботи, а потім ми їх по факту закривали. Для того, щоб за них заплатити, потрібно було по-іншому назвати, – розповів він.

Якщо ви вважаєте, що тут хтось щось вкрав, то нехай перевіряють і дають відповідні висновки”, – зазначив під час зборів Матвійчук.

“Ми отримали певні обіцянки від Матвійчука Ярослава , які викликають певну довіру, сподіваємось вони будуть виконані. Думаю наша згуртованість буде надихати нашу міську владу діяти в інтересах громади”, – зазначив один з активістів, мешканець селища Ігор Матвейчук на фейсбуці.

Як повідомив він також у фейсбуці, мешканці написали заяву для перевірки в правоохоронні органи. Її ще повинні підписати мешканці селища.




коментарів: 3
  1. “Давайте поспілкуємося з проблемними питаннями”…”Ми могли сюди і не приїхати”…КРУТО!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер