<

У Володимирі-Волинському автобус Олега Ляшка заїхав на центральну площу міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:44 | 22.02.2019 / Володимир /
Перегляди
6
/ коментарі 2

14-го лютого автобус Олега Ляшка помітили у Володимир-Волинському районі, а згодом і у самому місті на центральній площі.

На транспорті написаний лозунг “Народний Президент”. Очевидці ж розповіли, що транспортний автобус заїхав на площу, протиснувшися між клумбами квітів, та зупинився на місці, де зазвичай стоїть новорічна ялинка. Люди, які були в автобусі роздавали газети, шапки з логотипами.

Додамо, що для в’їзду на головну площу міста у Володимирі-Волинському потрібно отримати спеціальний дозвіл. В той же час, коли про розміщення палаток потрібно лише поінформувати міськвиконком.

Керівник оргвідділу міської ради Ірина Ліщук розповіла, що повідомлення про проведення заходу, як передбачає законодавство, до МВК не надходило. З приводу чи мали право розміщати чи роздавати передвиборну агітацію наголосила, що ні.

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук додав, що є відповідне розпорядження, з переліком місць, де можна проводити агітацію. При потребі їх кількість можуть збільшити, якщо будуть звернення від партійних організацій.

Розпорядженням міського голови Петра Саганюка, для агітації в центрі міста дозволили:

–  між житловим будинком по вул. Князя Василька, 2 та Культурно-мистецьким центром;

–  праворуч та ліворуч від пам’ятника «Обеліск Слави»;

–  по обидва боки тумби для оголошень біля костелу Іоакима і Анни.

У Володимир-Волинському відділі поліції на запит журналістів “БУГ” надали відео з камери відеоспостереження. Автобус стояв посеред площі понад годину. Була виставлена фотозона. З відео стало зрозуміло, що виїхати автобус хотів на вулицю ковельську, однак перевіривши відстані між клумбами, транспорт розвернувся.

Відео стиснуте.




коментарів: 2
  1. разрешение одного клоуна на рекламу другого… ворон ворону глаз не віклюет

  2. як би не старався рижий упир але його заднєпріводний раб навряд чи переможе))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер