<

Держава боргує майже 3 мільйони гривень зарплат Володимир-Волинським вчителям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:40 | 4.12.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

На початок грудня зберігається заборгованість по виплаті заробітної плати вчителям у Володимирі-Волинському. Нестача освітянської субвенції становить майже три мільйони гривень. Однак до кінця місяця місто планує за власні кошти виплати зарплати.

Про це розповів Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови, під час брифінгу 4-го грудня.

“Є звернення голови ОДА до керівництва уряду, щоб перерозподілили кошти і додали на освітню субвенції. Зараз ми за рахунок грудневих коштів  будемо доплачувати заробітну плату за листопад . Перший транш приходить сьогодні. До кінця тижня частина буде оплачена. Другий транш у нас буде в кінці першої декади грудня. Тобто буде фактичний розрахунок за листопад і частину грудня. І вже на сесії плануємо, що всі залишки підуть, щоб до кінця розрахуватися з освітянами. Ми надіємося, що все таки кошти надійдуть з державного бюджету”, – зазначив Матвійчук.

Кошти планують взяти з економії на енергоносіях та залишків з робіт на об’єктах міста.

“Були борги по медичній субвенції. Однак вдалося отримати ці кошти, і місто не фінансувало”, – додав заступник.




один коментар
  1. грошей в місцевому бюджеті видно є достатньо. Бо якщо б це було б не так , то звідки взялись би кошти для підвищення майже в три рази зарплат місцевим чиновникам ( до речі заробітні плати високопосадовців місцевого самоврядування міста близькі до 20 тисяч на місяць , а декого і значно більші ( ці дані отримані ЗМІ по їх запиту ) …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця