<

Завершують ремонт дороги по вулиці Некрасова у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:01 | 8.07.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

Дорогу по вулиці Некрасова у Нововолинську, яка поєднає 5-й мікрорайон із центром міста, нарешті доремонтують.

Фінансування ремонту дороги у 2013 році розпочали представники Волинської обласної державної адміністрації. Тодішній губернатор Борис Клімчук 28-го лютого 2013 року затвердив розпорядження про ремонт доріг, у тому числі по вулиці Некрасова у Нововолинську, який відбувався за кошти бюджету Волинської області (на це передбачалось 346 тисяч гривень).

Мер Нововолинська Віктор Сапожніков, звітуючись, тоді зазначав, що зазначив, що нове асфальтування буде проводитись по вулиці Некрасова у першому півріччі 2015-го року.

ufr2BKEtfgk1
DoZzj1lhcdg1
AjQoR4z1-g1

Фото з архіву редакції

Нововолинська міська рада виділила 500 тисяч гривень з місцевого бюджету на завершення ремонтних робіт, однак їх виявилось замало. Питання про подальшу долю із фінансуванням реконструкції дороги на вулиці Некрасова у Нововолинську вирішували депутати на сесії обласної державної адміністрації у липні 2015 року.

Як повідомив  директор Нововолинського ВУКГ Артем Жигалюк, у кошторисі розрахунку вартості ремонту дороги в бюджеті було закладено 400 тисяч гривень. Поза тим фінансову підтримку чекають і з області. Працівники ТзОВ «Луцька ДПМК», яке є виконавцем робіт, уже третій день продовжують ремонтні роботи.

Дорогу незаба­ром закінчать ремонтувати, – інформує Артем Жигалюк. Все залежить від багатьох факторів, зокрема і погодніх умов. На сьогодні вже поклали щебеневу основу. У межах двох тижнів роботи планують завершити.

Для жителів цієї частини міста – це дуже втішна новина, адже стан дороги був схожий на посткатастрофічний, особливо після дощів. В одному хотілося б бути впевненими: що роботу здійснили якісно, а асфальт прослужить багато років.

IMG_9373




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер