<

За торгівлю конваліями у Нововолинську в невстановленому місці чоловік отримав штраф 34 гривні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 9.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарі 4

Чоловік, який продавав конвалії в місці несанкціонованої торгівлі у Нововолинську на проспекті Перемоги, за ринком поблизу стадіону, отримав штраф 34 гривні.

Нововолинський міський суд виніс відповідну постанову 21-го червня.

“5-го травня о 15:20 особа в невстановленому місці здійснював торгівлю з рук квітами Конвалії звичайної, кількістю десяти букетів, тим самим вчинив правопорушення, передбачене ч.1 ст.160 КУпАП (торгівля з рук у невстановлених місцях – ред)”, – йдеться в документі.

Чоловіка визнали винним та наклали адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі двох неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 34 грн. В дохід держави стягнули 384 грн. 20 коп. судового збору.




коментарів: 4
  1. Ем, вибачте, а те що там постійно зграя бабуль та інших торгашів на прохожій частині тротуару торгують – це норма, так?

  2. А ви не купуйте на дорозі ! Я захожу завжди на територію базарчика й купую там . Просто , з принципу , тому що я плачу податки , то інші люди які торгують мають платити хоча б за торгове місце .

  3. Є обладнані місця для торгівлі, є люди які їх оплатили. Вони відносно чисті, на відміну від задимлених бордюрних торгашів з коробками в дорожньому пилу. Вони свідомо псують товар під сонцем і пилом а потім його з’їсть чиясь дитина. Наслідки не заставлять себе чекати, тому варто ігнорувати таких торгашів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер