<

Адміністрація ринку бере плату, але не контролює, щоб продавці стояли за прилавком: володимирські муніципали борються зі стихійною торгівлею

10:19 | 10.07.2023 / Володимир / , /
Перегляди
3323
/ коментарі 3

8-го липня муніципальна варта Володимира, реагуючи на звернення громадян, перевірила стихійну торгівлю на центральному ринку.

Так працівники провели огляд місць на території ринку, котрі були виділені дирекцією ринку додатково для громадян для реалізації сільгосппродукції власного виробництва, – йдеться на сторінці муніципальної варти у фейсбуці.

В ході перевірки встановлено, що адміністрація ринку вправно знімає плату за місце на ринку, але всупереч правилам організації торгівлі на ринку та інших законодавчих актів не вказує місце громадянам і не контролює, щоб торгівля здійснювалась саме з оплаченого місця (прилавку). Хоча на час перевірки вільні місця були у наявності (фото додається).

“Наслідок такої недбалості до виконання своїх обов’язків адміністрацією ринку приводить до торгівлі “з землі”, що може призвести до масового отруєння громадян та спалахом інфекційних хвороб оскільки місця, де здійснюють торгівлю межують зі смітником”, – йдеться у повідомленні.

Муніципальна варта склала та направила звернення до відділу захисту прав споживачів та до санепідстанції з вимогою створити комісію та провести обстеження території ринку на дотримання вимог закону в частині організації торгівлі та санітарних норм.




коментарів: 3
  1. Пальонка, май совість, ліквідуй це посміховисько. Куди вже гірше?
    Депутати, ви взагалі існуєте? Ліквідуйте це неподобство.

  2. Не адміністрація ринку не виконує свої обов’язки, а не виконує свої обов’язки керівництво територіальних громад. Що обрали – те і жуйте, “щоб очі повилазили”. Саме основа громадянського суспільства і країни є ОТГ. Але хто їх обирав? Хто їх назначав? Саме безвідповідальність самих громадян призводить до наслідковий подій, які потім журналісти будуть НП місцевого масштабу. Дивно дивитись на Вознюк, що нагадує “бурю в стакані”. Причини не хочуть озвучувати, бояться.

    • Набор слів і ніякого смислу. при чому тут керівники громад якщо продаж йде саме у місті Володимирі так як це саме розвинуте місто і його ринок поміж сіл зимна і овадно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота