<

Ймовірний вбивця Каті Литкіної відмовився від допиту в суді, бо «перехвилювався»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:46 | 16.03.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
41
/ коментарів 6

15-го березня у Ковельському міськрайонному суді під час розгляду справи щодо вбивства Катерини Литкіної судді відклали допит обвинувачених у злочині.

Причиною стала позиція сторони захисту про те, що Максима Т. та Назара С. слід допитувати в один день. Це не єдиний аргумент адвокатів, який завадив заслухати ймовірних убивць.

Адвокат Віктор Шостак під час засідання заявив про порушене право Назара С. (якого перевели в Маневичі) на захист, оскільки напередодні до нього в СІЗО не впустили законного представника Вікторію Гуліду.

Читайте також: Шостак зник, суду не буде? В Ковелі шукали адвоката обвинуваченого у вбивстві Литкіної

В СІЗО зазначили, що у Вікторії Гуліди повинні бути документи з суду, аби зустрітися з сином. Прокурор в суді намагався пояснити, що в Маневичах – режимний об’єкт, тому справді є необхідність у дозвільних документах.

Натомість адвокат Шостак вважає, що матір обвинуваченого є також і стороною захисту, й оскільки їм (захиснику, законному представнику і обвинуваченому) не вдалося узгодили позицію втрьох, то, на його думку, допиту проводити не можна.

Адвокат Максима Т. Дягель сказав, що для об’єктивного розгляду справи необхідно допитувати обох обвинувачених в один день, тому якщо не допитують Назара С., то і його підзахисного не варто.

Читайте також: «Я не можу без перекладача»: чому перенесли засідання у справі вбивства Литкіної

Незважаючи на це, судді запропонували допитати Максима Т і звернулись до нього, аби почути його думку з цього приводу.

Обвинувачений натомість заявив, що дуже погано себе почуває, бо перед засіданням хвилювався так, що не міг навіть їсти.

Тоді судді запропонували викликати “швидку”, надати медичну допомогу і можливість поїсти, аби покращити його самопочуття. Обвинувачений повторив, що погано себе почуває, і запевнив, що зможе відповісти на всі питання наступного разу.

Судді також цікавились позицією захисників про те, що обоє хлопців мають бути допитані в 1 день. І хоч конкретного пояснення вони так і не отримали, вирішили все ж перенести допит.

Якщо ймовірні вбивці не перехвилюються і не ослабнуть від голоду, їх допитають 19-го березня.




коментарів: 6
  1. Адвокати ще їх захищають!!!!,кого тут захищати, дяволів які вбили дитя.Та здохніть ви з того голоду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа