<

Власник «вогняної дев’ятки» з Нововолинська розповів про своє авто та реакцію людей на нього

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:15 | 5.01.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
39
/ коментарі 3

Олександр Чабан – людина, яка додає святкового настрою мешканцям Нововолинська. Саме він є власником «вогняної дев’ятки» – автомобіля, повністю прикрашеного різнокольоровими гірляндами.

Для того, щоб прикрасити машину, хлопцю довелося попрацювати більше шести годин, проте результат йому дуже сподобався. Подобається святково вбрана автівка і мешканцям міста. Сашко зізнається, що люди реагують дуже часто, знімають на телефони відео, відкривають роти від здивування. У всіх, впевнений хлопець, після зустрічі з «вогняною дев’яткою» додається святкового настрою.

Минулоріч святкова автівка виїхала на вулиці Нововолинська вперше. Тоді її зняли на відео, а журналістка Катерина Костючик опублікувала фото на БУГ, давши назву «вогняна дев’ятка». Це прізвисько сподобалося і власнику автівки, і людям та закріпилося за автомобілем.

На свята на межі 2020-2021 років на вулиці Нововолинська виїхала оновлена дев’ятка. Вогників на ній значно більше. Для того, щоб прикрасити авто, знадобилося 110 метрів гірлянд. А щоб вони світилися, в день йде 33 батарейки АА.

Зважаючи на таку “непогоду” для свят, Олександр вмикає вогні на автівці, коли на вулиці не дуже мокро та немає дощу. З нетерпінням чекає, коли все ж таки хоч би на Різдво місто прикраситься снігом.

Надихнув Олександра на святкову авантюру Нововолинськ та його люди. Приємно дарувати людям посмішки та гарний гастрій, говорить Олександр Чабан.




коментарів: 3
  1. Ви Великий Молодець )))) Дякуємо За таку гарну автівку. Надіємося що на наступний 2022до вас приєднаються інші автомобілісти і це буде суперово )))). З Новим Роком

  2. Нехай тобі складеться, Сашко, і на слідуючі новорічні свята ти будеш радувати земляків вже на вогняній Тойоті!

  3. Все чудово та аби автівки не перетворились на сіяючі зірки коли ти їх бачиш а вони тебе – ні:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер