<

В центрі Нововолинська чоловік продовжує нападати на дівчат

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:32 | 14.12.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
44
/ коментарів 18

Інтернет-виданню “БУГ” стало відомо, що 13-го грудня близько 13:00 біля банкомату у відділенні банку, що на “стометрівці” до 21-річної дівчини приставав чоловік.

Вона знімала гроші в банкоматі  та почула, що до куртки хтось торкається – здивувалась, що черги не має, чому так тісно жатись. Забирала гроші, повернулася і побачила, що біля неї просто стоїть чоловік. Він схопив її за талію. Дівчина закричала, вивернулась з-під рук і побігла. На вулиці були люди, але біля банкомату вона була сама. Дівчина навіть відразу не змогла нікому розповісти.

Нагадаємо, ще не так давно було відомо про ще один випадок. 1-го грудня близько 21:20 неподалік “стометрівки” чоловік схопив дівчину за шию та намагався задушити. Дівчат було двоє, вони змогли дати відсіч чоловіку та втекти.

Швидко все трапилося, але дівчина розгледіла, що чоловік одягнутий в чорному, шапка з червоним надписом.

Беззубий та нижчий за мене, я високого зросту, мабуть був або в нетверезому стані або має психічні розлади, бо дивний вираз обличчя, – розповідає дівчина. По опису збігається із тими характеристиками, які давали 18-ти літні подруги.

Чоловік був невисокого зросту, приблизно 165-167 см. Віком десь 35-40 років. У нього худорляве обличчя та відсутня половина зубів. Одягнений був у чорну куртку та чорну шапку, з червоним надписом.

Коли дівчина йшла з обіду, то бачила цього чоловіка неподалік пам’ятнику воїну-захиснику.

В коментарях до попередньої публікації подібного інциденту читачі “БУГу” вели дискусію з приводу того, що сталося. Одні були обурені ситуацією, а інші критикували дівчат.

Я Вам ще скажу, в деяких молодих людей дуже довгий язик, противно слухати як огризаються до старших людей неповнолітні. Не факт, що ці мовчки йшли і не зачепили цього мужика, – пише користувач Читачка.

“18-ти літні подруги, ввечері вони вийшли з кафе” – цього достатньо, щоб будучи на підпитку дівками розпускати язики і спровокувати напад, а потім розповідати, які ж вони святі та божі. Просто так ніхто ні на кого не нападає, – заявляє читач Гаврило.

У відповідь на заяви, що дівчата ніби самі винні у тому, що чоловік на них напав, дописували наступне.

“Біля кафе “Базилік” ходить чоловік з психічними розладами. Будьте обережні”, – пише Анастасія. Кафе якраз знаходиться біля пам’ятника воїну-захиснику, де потерпілі і бачили чоловіка, та неподалік “стометрівки”.

Чому всі читачі вважають абсолютно нормальним те, що якась хвора людина тиняється по місту і нападає на людей? Чому всі так спокійно пишуть що якийсь хворий ходить спокійно по вулиці і ним ніхто не займається? Де наша поліція? Медики? Депутати?  Відповідальність за це несуть в першу чергу вони. В нормальних країнах психи не розгулюють «біля базиліка», – обурилася читачка Катерина.

А й справді, скільки ще дівчат піддадуться нападу того чоловіка? Потерпілі в правоохоронні органи не зверталися, бо вважають, що все-одно це не дасть результату, а тільки можуть посміятися. Однак якщо і далі цей, як кажуть “психічно хворий або п’яний” буде спокійно ходити містом, то не відомо з якими він ще намірами буде приставати до дівчат та жінок.




коментарів: 18
  1. Дуже страшно якщо його наступними жертвами стануть дівчатка які по своєму віку і фізичному стану не зможуть втікти, вирватися чи нанести якийсь удар, ЩО ТОДІ??? мені страшно, моїй донечці 10 років і вона увечері ходить в школу мистецтв (звичайно я її проводжу), але є безліч дітей які хотять самі !!! ЧИ ПОЛІЦІЇ ПОТРІБНО ДОЧЕКАТИСЯ БІЛЬШ ПЕРЕКОНЛИВИХ ДОКАЗІВ ЩОБ ВІДРЕАГУВАТИ ? не дай Боже вбивства чи гвалтування…

  2. Так це Вася ,,король”!!! Він дійсно психічно хворий (має ,,жовту карточку”),живе зразу за пам’ятником воїну.Якщо він скоїть будь-який злочин,то кримінальну відповідальність не понесе!!! Він добре це знає і користується цим!! Будьте обережні

  3. Так це Вася ,,король”!!! Він дійсно психічно хворий (має ,,жовту карточку”),живе зразу за пам’ятником воїну.Якщо він скоїть будь-який злочин,то кримінальну відповідальність не понесе!!! Він добре це знає і користується цим!! Будьте обережні

  4. Про яку Ви поліцію говорите….вони допустили продаж наркотиків в місті не тільки дорослим а також і дітям….і кожна тварина яка їх продає ще не покаїлася? Це ж вони і допустили до психів в Нововолинську,до грабіжів,до всіх злочиннів-Вони і тільки Вони у цьому винні!!! Пока ми самі не піднімимся.,повірте-нічого не буде…..

  5. Головне, що годинник купили!
    Нехай нападе на дружину чи доньку якось депутата, то швиденько посадять.

  6. Якщо всі знають хто це,то чому не реагують.Звернутись в поліцію,а ті повинні відправити до психіатричного відділення(якщо це психічно хворий).Бажано заяви постраждалих.Якщо психічно хворий агресивний і становить загрозу для оточуючих його повинні помістити в спец.заклад.

  7. Вчора 13.12. на мене і мою однокласницю також спробував напасти цей чоловік. Близько 15:00 біля пам*ятника воїну-захиснику. Підбігши ззаду він сильним ударом в спину шторхнув мою однокласницю, ми закричали і він швидко утік. Після приходу додому вона з батьками викликала поліцію і написала за*яву. Поліціянти сказали що писатимуть до говоного лікаря цього хворого чоловіка.

  8. Приблизно місяць назад була ситуація,я ішла додому з магазину,потім зупинилася щоб дістати телефон,і до мене підійшов чоловік і доторкнувся до мене,я обернулася,а він мені хочеш любві і ще щось пробурмочавтів .Я з жахом ішла швидко додому.На вулиці був день.ріст приблизно 170 ,чорна куртка,чорна шапка.

  9. доведеться вполювати негідника та зробити так щоб більше не зміг нападати, раз ніхто не хоче цим займатися

  10. дівчатам порада.якщо псих іде за вами здивуйте його.резко зупиниться. грубо спитайте що треба. голосно кричить “Пожежа”. він лякливий на зухвалих.

  11. Так цей Вася Король, що живе за Воїном Захисником приставав до дітей зі свого подєзда чи з тої округи і надзвонював їм на мобільний телефон з різними приставаннями, він точно рано чи пізно натворить всякого дєрьма!!! Чього його досі не закрили в псіхушку??? Це ж він хтів задушити тих дівчат і вот знову нападок на дівчину. І саме головне він там так і дальше лазить біля воїна виглядаючи напевне свою слідуючу жертву, що за дєла??? Ви бачіли як він дивиться особливо на школьніц, жуть!!! Не дай Боже він мою дочку зацепить, це просто жах, куди дивляться власті???!!!

  12. Це просто жесть, не допустити Боже,…він же може дійсно нашим дітям заподіяти шкоду, треба негайно щоб поліція взялася за нього серйозно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця