<

У Нововолинську в озері пес накинувся на 12-річного хлопчика

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:02 | 2.06.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
27
/ коментарі 32

У неділю, 2-го червня, на міському озері в Нововолинську собака накинулася на дитину та розцарапала спину та руки.

Про подію написала в групі фейсбук Нововолинськ інфо Світлана.

«Пес кусає і царапає дітей!!! Хотів дитину за голову вкусити, добре що відігнали! Собака чиясь,це видно!», – пише дівчина.

Журналісту Світлана розповіла, що хлопчику 12 років. Він з друзями прийшов відпочивати на озеро. Собака попливла за дитиною. Накинулася ззаду та розцарапала спину та руки.

Пес йшов за дітьми до озера з Низкинич. Бігає біля водойми та чіпляється до відпочиваючих.

У коментарях до допису зазначають, що собака – дворяга, інші, що пес породи стаф чи пітбуль.

Згодом Світлана додала, що собаку забрали господарі, побачили публікацію в фейсбук. Вночі вона зірвалася з ланцюга біля будинку на 15-му мікрорайоні, перестрибнула паркан та втекла.

https://www.facebook.com/100005041038801/videos/1230264447151578/




коментарів: 32
  1. Дворняга то дворняга, але чимось воно схоже на стафордширського тер’єра з підрізаними вухами. Варто бути обережним

    • Не обережними бути треба. Небезпечних для життя та здоров’я людей, собацюр треба знищитт

      • Треба не собацюр нищити, а таких людей, як ви. Чому ви вчите? Хто дав вам право вирішувати вмерти чи жити? Пес же нікого не покусав? Втік від господаря. Таке інколи буває. Спрос з хазяїна.

        • Надіюсь наступна покусана чи подряпана дитина буде ваша. Може прозрієте.

          • ото в нас люди- все і всіх би нищили. проклинають і бажають зла навіть по дрібницям. тварина не винна, що її спочатку взяли додому, а потім прогнали. чого ж ви всі такі розумні наріків не винищуєте????? чого ж сидите по своїх канурах і як ті боягузи тявкаєте зі своїх комп”ютерів. бридко читати в коментарях : “повідстрілювати!!!” яйця собі відстріль!!!!!!!!!!!одне з другим

  2. Де ж смердючі ,зоофіли ,з їх рожевими коментарями на захист безпритульних песиків? Місто перетворили на собачу стайню , винищити і крапка цю нечисть

    • Чому ви такої думки про собак? Що вони вам зробили? Собаки просто так не нападають. Знаю це, тому що сама власниця песика. Якщо ви маєте собаку чому ж ви її не підстрелете? Звісно своєму песику ви такого не зробите, тому що він ваш.

      • Я з вами трохи не згідна. Бувають зовсім непередбачувані випадки, коли собака просто кидається на людину без причини…. Сама в дитинстві була жертвою такої прикрої події – собака просто підбіг і вкусив у той час, коли я собі спокійно направлялась до озера, ведучи в руках велосипед. А хазяїн просто підійшов і забрав свого пса (до речі з великих порід) і навіть не вибачився і не спитав як себе почуває дитина (7-8р), яку вкусив його собака! Довелося отримати 40 уколів в живіт ((((((
        Словом, відповідальність на хазяїні собаки!!!

  3. Це звичайно не добре, Слава Богу, що обійшлось легкими царапинами. І скажу ще одне:особисто мені не подобається, що з зони відпочинку зробили парк для собак. Всі туди водять своїх собак для того, щоб вони зробили нужду. Там вже не має де стати, не те що ходити. Якщо чесно потрібно, щоб хазяїни прибирали в мішочок після своїх улюбленців.

  4. Собака не безпритульна,у неї є хазяїн. А безпритульними собаки стають у таких господарів

  5. Як би хотів вкусити, то вкусив би.
    Вже був такий випадок з собакою, коли чоловік пішов купатись, а собока попливла витаскувати його з води і теж подерла всю спину.

      • Всі звернули увагу на собаку, що вона така погана, а ніхто не зауважив що 12-на дитина сама купається в озері без нагляду дорослих, а потім тільки читає хто і коли втопився!
        А собака могла проста гратися хотіла той пригала а від природи що має міцні кігті той лишила сліди, сама знаю бо маю велику собаку яка може лишити сліди і не зі зла!

  6. Чесно, я просто немаю слів до того, шо робиться в місті. Як не наркомани, то собаки.. неможливо ніде спокійно містом прогулятися. В центрі , сидіти на вулиці небезпечно. Стаями ходять. Скажіть, чиї це обов`язки і компетенція? Бо вже нема терпіння. І ще ті кози на проспекті. Це ще що за бардак? Невже не можна справитися? Я не розумію.. невже таке мале місто не може бути квітуче, спокійне та благополучне? Невже це велика така арифметика?

  7. Місто давно окупували безпритульні собаки. Пане Сапожніков, ви чекаєте, коли будуть смертельні жертви? Воно Вам треба? Це Ваша повна безпорадність в цьому питанні чи байдужість? Якщо Ви не в змозі вирішити таке просте питання, то грош Вам ціна, час на заслужений(???) відпочинок!!!

    • Сапога залякали злобні смердючі собакофіли, а сраждають діти. На що чекаємо, громадо? На трагедію?

  8. Пане Сапожніков, це ваша безпорадність чи байдужість? У будь-якому разі, якщо за стільки років не можете вирішити таке просте питання щодо безпритульних тварин, то грош Вам ціна! Пора на відпочинок!!!

  9. Ще по 15 м-н ходить така мадам Кіця з воєнкомату і за нею біжать собаки як вовки .Будьте люди обережні особливо ввечері.Я живу в 24 будинку то пройти на роботу чи з роботи біля її двору це одне випробування .

    • Дане питання дійсно проблема! Але треба задатись питанням, що їх там приваблює у вашому районі!? Багато людей шкодує і підгодовує тварин, моживо є і інші фактори, кі приваблюють даних тварин – це виключно моя думка! Щодо “подряпин на дитині”, як на мен це проста реакція шкіри на подразник, кігті собаки напевно, крові нема. Діти зараз у нас делікатні – інтернетні! Ше раз наголошую, що це виключно моя думка!

  10. Вже по трохі починають відгукуватись зоофіли з рожевими коментарями .Оказується що ми люди повинні запитувати у собак чи можна те чи інше робити а якщо ні то на нас нападе собачка,бо ж вони просто так не нападають.

  11. Людей які кормлять собак беспритульних, я би штрафував, і то конкретно. Як вони на когось нападають то вони відхрещюються від них, я розумію так повинно бути як в Європі, собака твоя відповідай.
    Чому собаку не можна осипити, якщо вона кінулась на дитину, хто буде відповідати, я би хтів послухати ту людину яка захищає безпритульгих собак, якби їхню дитину собака зробила калікою чи вона її дальше захищала і кормила.

  12. Хлопче, пройде років 10, і ти ту собаку ше не раз добрим словом згадаєш, хизуючись шрамами на спині.
    Підростеш – зрозумієш! :)

    P.S.: хазяїв в топку за такий вчинок звірюки!

  13. як би на мою дитину накинувся би..я би її вбив би відразу!!!!ножем чі ще чімось!!

  14. Сам мер не повинен займатися,але він має дати завдання відповідним службам цим зайнятися, в чому потрібно – допомогти та перевірити виконання. А якщо немає зацікавленості, то і “маємо те, що маємо”. Все просто.

  15. Сам мер має надати завдання відповідним службам, якщо треба – допомогти, та перевірити виконання. А якщо немає зацікавленості в цьому питанні, то і “маємо те, що маємо”. Влада собак у місті.

  16. Хтось можливо знає власника собаки , тому що в цей самий день покусав на озері мого собаку, та батька !

  17. Люди чому ви такі злі???не було б бездомних собак якби люди їх не викидали…вони не винні…відповідальні за них власники….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер