<

У Нововолинську чоловік вбив свою куму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:32 | 29.11.2018 / Нововолинськ / , /
Перегляди
19
/ коментарів 20

29-го листопада близько 10:30 у Нововолинську 33-річний чоловік підрізав дівчину, від отриманих травм вона померла.

Трагедія трапилася у квартирі по бульвару Шевченка. Як повідомив керівник Нововолинського відділу поліції Віктор Пикалюк, жінці було нанесено кілька ножових поранень у живіт. На місце викликали «швидку», однак врятувати життя не вдалося.

З’ясували, що померлій дівчині Яні було 29 років. Вона прийшла в гості до кумів, жінки сиділи розмовляли. Потім чоловік взяв ніж і декілька разів штрикнув у живіт свою куму. Вона вибігла з квартири на вулицю. Говорять, що чоловік ще там її кілька разів підрізав. Біля під’їзду залишися сліди крові і сережка загиблої.

Що стало причиною такої поведінки чоловіка і як все сталося достовірно невідомо. Одна з версій – йому не сподобалося про що говорили жінки, інша – сварився з дружиною, а кума заступалася. В стані алкогольного сп’яніння чоловік не перебував, судимий не був. Говорять, що сім’я благополучна, з двома дітьми.

У скоєному чоловік зізнався. Наразі проводяться слідчі дії і він дає покази.

У Яни залишилася 7-річна дівчинка.

Інтернет-видання “БУГ” приносить співчуття родині загиблої.




коментарів: 20
    • Яна Кривицька. В неї мама недавно померла. А ще перед тим вона була вагітна, але дитина чи то мертва родилася чи то померла при родах. Осталася дитина 1 клас вроді ходить. Так жалко Яну

    • По отцу Её фамилия Степанюк , а по маме Копыра, А как фамилия этого душегубца “кума” ОЧЕНЬ БОЛЬНО И НЕ ПРИЯТНО ЗЕМЛЯ ТЕБЕ ПУХОМ СЕСТРА!!!

    • Так, працювала колись. Зараз працювала в магазині дитячого одягу.

  1. Упокой душу,Господи.Але між нами ще ходить мінімум 5 дебілів і хто зна на що вони здатні,оці п*ятеро що поставили смайлики супер і ха_ха…

  2. Мене колись також цікавило це питання. То казали, що випадково на телефоні можуть натиснути.
    Мені шкода, що сталася така біда

  3. Кажуть що працювала колись в Вопаку,незнаю чи правда. Так шкода що неможна передати словами. А кривднику тюрма

  4. Працювала в ломбарді біля юджину роки півтора тому.Позитивна дівчина. Була. Дуже шкода. Шо робиться з цим світом.

  5. Мамо,мамочко,мамусь-
    Хоча б ще раз до тебе пригорнусь?
    Хоча б ще раз,один лиш раз,
    Відчую дотик твоїх рук…
    Мамо,миленька,кохана
    Тепер на серці моїм рана.
    У нім лиш смуток і печаль,
    Не поверну тебе нажаль…

    Написалось,співчуття родині

  6. Iнодi “кумушкi” вмiють пiдiс..ти в особисте життя…Для того щоб чоловiк схопився за нiж,це треба було добре постаратися…

  7. я хоч незнав ту прекрасну жіночку але я прийду на похорон,я також хочу щоб люди яких постійно мучить питання що тепер робитьсяу світі?чому стільки зла? прошу тих людей відвідати зібрання Свідків Єгови та несоромтеся беріть їх літературу з їх стендів.Люди це справді останні дні!!!скрізь лише сльози!!!Читайте святу Біблію.

    • До чого тут це. В біблії пише шо Господь сказав Мойсею вивести за місто людину і вбити насмерть чоловіка, бо він на сьомий день тижня збирав дрова коли не можна працювати. І Мойсей так зробив. І багато інших закликів до вбивства у цій книзі. Біблія, книга “Числа” розділ 15 32-36. Жах.

  8. Читай упирь сам свою библию,почитай но лутше кодекс суровой жизни. Свідкі егова ви навіть і тут сука свою херню продвигаете,какие ви же ублюдки,где бил ваш бог в етот момент??? ви придумали свого бога для денег,твари бездушні скати,ви даже думаете что если би бог бил он би вас первими в рай би взял?? хер вам бляди все люди равни,и все отвечают не перед богом,а перед жизню!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа