<

Ретро-фото: Новий рік у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:04 | 31.12.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
30
/ коментарів 10

Сьогодні вашій увазі “БУГ” пропонує унікальні ретро-спогади з проведення Нового року в Нововолинську.

На цих старих фото можна побачити витоки сучасних традицій і забуті ідеї, що залишаються актуальними дотепер.

Традиційно як зараз, так і 50 років тому, святкування Нового року відбувалося біля головної ялинки міста, а в навчальних закладах проводили новорічні ранки, аби створити казкову атмосферу свята для діток.

Наступні світлини можуть пробудити у когось ностальгію за тими часами, а у когось прокинеться цікавість до ретро Нововолинська.




коментарів: 10
  1. Пам’ятаю і я ті новорічні “утрєннікі”, “російські зими”, “срєтєнья”, “маслєниє” і зрусифіковані до краю тоталітарні “НОВОГОДНІЄ ОГОНЬКІ”, що проводилися чи й не по всіх школах України. І немає у мене абсолютно ніякої ностальгії за тими часами, на відміну від гузівського “БУГу”. Пану Пєтру Эcтріну скажу: Краще б ви, Петре Соломоновичу, пропагували в Україні, сучасну єврейську культуру та стародавню історію Юдеї та Ізраїлю, аніж ганьбили угодівством і прихильністю до сталінізму, своїх великих і Богом обраних предків.

  2. Пам’ятаю і я ті новорічні “утрєннікі”, “російські зими”, “срєтєнья”, “маслєниє” і зрусифіковані до краю тоталітарні “НОВОГОДНІЄ ОГОНЬКІ”, що проводилися чи й не по всіх школах України. І немає у мене абсолютно ніякої ностальгії за тими часами, на відміну від гузівського “БУГу”. Пану Пєтру Эcтріну скажу: Краще б ви, Петре Соломоновичу, пропагували в Україні, сучасну єврейську культуру та стародавню історію Юдеї та Ізраїлю, аніж ганьбили угодівством і прихильністю до сталінізму, своїх великих і Богом обраних предків.Не видаляйте коментар, якщо у вас є хоча б краплина відрази до “совка”.

  3. На відміну від *чесного* рефлектора тут ні одного мого коментара не видаляли,навіть критичних на адресу депутата Гузя.Але про *рефлектор* згодом,якщо БУГ надасть таку можливість,А про ці фото….ну ностальгує пан Естрін за тими часами,за молодістю…і не тільки він.Хай дивиться молодь і робить висновки…і кособока ялинка,яка падала кожен рік,і снігу теж не на кожен рік було…І хай радіють,що зараз немає того *дибілізму* з *матрешками*і фанерними *русскими тройками*. Всіх з святами!.

  4. тю, а в нас не падала жодного разу… а сніг це да, кляті комуняки приховували для себе. Ну а зараз патріоти приховують, і не тільки сніг…

  5. Одного разу, у газеті “НМ”, надрукували фото міського голови зі шпаківнею завбільшки із собачу будку. І ви там поруч стоїте. Ви цей знімок мали на увазі?

  6. Дуже шкода, що я не маю можливість прикріпити легендарні фото. Мій дідусь був коллекціонером, збирав усі можливі фотографії не ілько зі свого дитинства, але й інших нововолинців. Нажаль, дідуся вже не має, проте залишилась його колекція, котру я з гордістю стараюсь поповнювати.Зарах купити щось легче, з появою таких сайтів, як віоліті, наприклад

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа