<

У Нововолинську померла наркодилерка на прізвисько Гавана

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:42 | 22.02.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
43
/ коментарів 6

18-го лютого на той світ пішла відома на все місто наркодилерка Анжела на прізвисько Гавана. Місцеві наркомани щодня ходили за “дозою” до її будинку, який знаходиться на центральній вулиці Нововолинська по бульварі Шевченка.

20-го лютого Гавану поховали. Зі слів очевидців провести в останній путь прийшло близько 30-ти людей, з них і постійні клієнти.

Інтернет-видання “БУГ” зібрало з різних джерел інформацію про наркодилерку.

Останні роки вона погано почувала себе. Неодноразово лежала в інфекційному відділенні Нововолинської лікарні. Розповідають, що і ремонт в палаті, де завжди лежала зробила, і продавати наркотики продовжувала, перебуваючи в стаціонарі. Навіть перев’язки сама собі робила, бо справлялася з цим краще медсестер.

Серед діагнозів і СНІД, і туберкульоз кісток, і гангрени на ногах. Вона потребувала ампутації ноги, через те, що лопали судини і постійно була кровотеча. І серце в Гавани було хворе. Перед смертю впала в кому. Так розповідають про останні дні Анжели наші інсайдери.

Наркозалежні нововолинці добре вивчили дорогу на бульвар Шевченка, 27, а мешканці будинку звикли до такого сусідства.

Проживала Гавана в квартирі разом з чоловіком, можливо він продовжить її справу. Наркомани і далі ходять за вказаною адресою, але поки невідомо чи виходять з “дозою”.

Неодноразово в помешканні Гавани проводили обшуки. Попри це вона продовжувала займатися своєю справою. Інсайдери повідомляють, що приїздили на автомобілях і вночі, а на день десятки наркозалежних відвідували квартиру.

Шкода, що перед законом Гавана так і не відповіла. А яка ж доля у інших торговців наркотиками Нововолинська? Чи знайдуть на них управу правоохоронці і чи постануть вони перед судом, питання залишаються відкритими.

Наркоманія – це проблема нашого міста, яку так і не можуть викорінити. Молоді люди себе вбивають, а жителі страждають від того,  що вони і їхні діти постійно бачать на території міста розкидані використані шприци. Вони повсюди: і на дитячих майданчиках, і на подвір’ях садків, і в під’їздах, і на клумбах.

Звертаємося до читачів: знаєте місця, де роз­повсюджують наркотики, або осіб, які це роблять? – просимо нас повідомляти. Для цього потрібно заповнити форму, в якій вказати інформацію, якою володієте. За бажанням можете залишати контактні дані для подальшого спілкування із нами. Анонімність і конфіденційність гарантуємо.

На основі ваших повідомлень робитимемо журналістські розслідування, які допоможуть правоохоронцям розширити доказову базу та розкрити злочини, пов’язані з наркоманією.




коментарів: 6
  1. Ну так їй постачала наша доблесна поліція,так що звичайно після неї когось Поставлять. Це ж велечезні гроші . А як зловлять то наркоманчика який купив на 125 грн і посадять.

  2. Люди, не будьте стервятниками, діти втратили маму, якою б вона не була, але для них це мама… ((( дуже підло і низько танцювати на кістках небіжчиків. за її гріхи, ще її пра-пра-правнукакам віддуватись і невідомо чи вони зкуплять її вину.

  3. яки дити.ти шо.вона в жизни мамою не була.хиба шо для наркоманив то да-втратили маму)))))))

  4. Всі знають про притон і поліція і прокуратура і ніхто нічого не робитбь ,а може поліціі башляли за кришу -ніхто про таке не думав ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер