<

Поліція почистила стихійний ринок у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:04 | 10.04.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
12
/ коментарів 14

10-го квітня у Нововолинську ряд протоколів було виписано за торгівлю в невстановлених місцях пози ринком, що біля стадіону, у рамках рейду Нововолинським відділенням поліції разом із Нацгвардією. Жодного «торгового місця» на звичному місці в цей день не було.

“Підприємці” звикли продавати овочі, молочні та інші продукти на тротуарі по проспекту Перемоги. Питання стихійної торгівлі в цьому місці не раз піднімали. Міська влада вважає це проблемою міста та наголошує, що поліція має з цим боротися.

10-квітня поза ринком було порожньо. Не виявилося навіть жодної палатки, де продають овочі та фрукти.

Представниками міської влади під час рейду разом з поліцією були проведені роз’яснювальні роботи.

Читайте також: Сезон стихійної торгівлі та купи сміття: у Нововолинську розширився «ринок».

Продавцям пояснювали, що на території ринку є спеціальні зручні прилавки, а торгувати їжею з асфальту понад дорогою, де їздять автомобілі, небезпечно.

Журналісти «БУГу» пройшлися ринком та запитали продавців, чому на звичному місці нікого немає. Сказали, що розігнала поліція.

На запитання чому не продають завжди на ринку, де є спеціальні прилавки з лавками та навіс, відповіли, що влітку тут спекотно і найголовніший їх чинник – менше купують.

Одна з продавчинь зазначає, що за пару годин можна продати всі продукти за ринком, адже там постійний потік людей. Проходячи повз побачать, що щось потрібно, та й придбають.

Бабусі, які продають продукти зі свого городу бідкаються, що змушені там стояти, щоб мати виручку.

“Пенсії невеликі, комунальні послуги оплачувати потрібно, онуки просять гроші на морозиво та ще й субсидію не дають”, – говорять на ринку.

Читайте також: Проходитиме повз, та й ягідку побачить – купить: ряди на ринку Нововолинська порожні, а за ту саму плату продають на дорозі

Продавці кажуть, що на ринок не всі хочуть заходити, людям зручніше купувати на проспекті Перемоги.

Продавці розповідають, що поза ринком плату не беруть

А як вважаєте ви? Де потрібно продавати та купувати продукти?




коментарів: 14
  1. Продавати потрібно на прилавках а не там де їде потік машин і все лишається на продуктах.І ще нехай заборончть продаж молока з пластикових пляшок,особливо коли пробують молоко з кришечок(невідомо хто перед тим ще пробував)на молоко є банки.

  2. Ще б та поліція почистила місто від наркоторгівців і злодіїв,а то бабульки біля базару дуже небеспечний народ

  3. Принципово не купую над дорогою. Мало того що весь бруд зпід ніг прямо на продукти осідає, то ще й авто і маршрутки з димовою завісою, проїжджають в кількох метрах від того, що ви будте споживати.

  4. Я ніколи над дорогою не купую.
    Як на мене, то давно торгівлю на асфальті пора припинити.Не сильно переживайте за бабок, які продають /не всі/ замість молока – ПЕРЕГОН.

  5. Доброи пори доби всим.Якщо говорити на рахунок чистоти продуктив то звичайно краще ,щоб вони стояли на прилавку.Так и чистише и зручнише буде для всих.А якщо говорити про порядок в мисти, то звичайно полиция маэ звернути увагу на наркоманив алкоголикив и и весь оцей криминал, що э в мисти.

  6. Ага порозганяли. Вчьора ідучи з роботи о 18:10 вже там стояли біля дороги і торгували далі.

  7. Дивує мене одне – як можна купувати молоко в пластикових пляшках ( б.у.) назбираних на смітниках міста.Не раз бачив як бомжі мішками несли з смітника на ринок продавати тим самим бабусям…І санстанція є і оголошення про торгівлю в пластику порозклеювала.І все “гаразд”.

    • Так попит породжує пропозицію ! Всі купують у пляшках з смітника , й норм . А якщо тиждень ніхто не буде купувати – вернеться все на свої місця , будуть возити у чистеньких скляних банках . Не дякуйте . ;)

  8. Скільки не ганяли б, всерівно будуть там торгувати, так нехай поставлять там прилавки і окультурять місця, ось потім порушників можна штрафувати, а на рахунок пластику – це дійсно біда.

  9. Я би ту шарашкіну торгівлю прикрив би за день два на завжди… Штрафи – раз! Знищення предметів торгівлі – два! Прямо на місці при очах продавця! Набагато дієвіше було б! Принципово над дорогою нічого не купую!

  10. чому не розгонять секонд на дорозі біля ринку.знак поставили і що змінилося.

    чекають поки буде аварія.
    проїхати важко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер