<

Околиці Нововолинська “потопають” у смітті. Хто винен?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:25 | 11.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 13

На околицях Нововолинська, поряд із закритою шахтою № 8, жителі міста та мешканці ближніх сіл створили самовільне сміттєзвалище.

Як розповів Володимир Лазаренко, депутат Зарічанської сільської ради, ймовірно, сміття вивозять нововолинці.

“Там катастрофа – гори сміття. Така ситуація вже років десять. До того ж, поряд протікає річка Студянка, неподалік знаходяться водонапорні насоси, які обслуговують місто. Ще рік, два і буде така ж ситуація, як у Львові”, – розповів він.

Журналісти інтернет-видання “БУГ” вирішили навідатися на цю територію, аби на власні очі переконатися в існуванні несанкціонованого сміттєзвалища. Ситуація справді невтішна: уздовж дороги – гори побутових та господарських відходів, серед яких будівельне та електронне сміття.

Люди викидають все: від гнилих овочів, дитячого взуття до залишків асвальтного покриття та будівельних плит. Вочевидь, такі відходи залишають якісь підприємства.

Неподалік дороги, у канаві – мертва свиня. Як вона там опинилася – не відомо.

Люди розповідають, що для того, аби вивезти відходи на санкцінованне сміттєзвалище необхідні кошти, тому всі охочі й викидають сміття на околицях міста.

Територія, на якій  люди викидають відходи, входить до складу Грядівської сільської ради. Сільський голова Микола Бородчук розповів, що про цю проблему знає давно і намагається боротись із нею.

“Ми ловили людей, які викидають сміття. Час від часу ставимо пости. Двох порушників навіть зловили і штрафували. Але ж цілу ніч там не будеш стояти. Перед Пасхою, напевне, знову почнуть вивозити. Звичайно, це роблять нововолинці. Але ж ту дорогу і не перегородиш. Ми контролюємо цю ситуацію. Сміття, яке люди викидають, вивозимо самі. Тільки прибиремо, люди знову везуть”, – додав сільський голова.




коментарів: 13
  1. це тільки робота виконкому, на чолі з мером, а так, як
    всі кошти і більше йдуть на заробітні плати ” працівничків ” виконкому, то виходить, що грошей для впорядкування сміття НЕМА

    • до чого тут робота виконкому!? якщо особа яка вивезла сміття та й викинула його то є, вибачте, бидло та хамло, яке не навчили батьки культури, то про що можебути мова.!? я уже років 10борюсь із “вільними українцями”, мене те сміття задовбало. і коли у великодню суботу,якась блядь підкладає пакунок зі смітям під твою огорожу, повірте хочеться її задусяти своїми руками

  2. Бидло! І немає чого скиглити, що влада погана, такою поведінкою ви ще на гіршу заслуговуєтє!

  3. путін ночами з беспілотніка скидуе… нічого, чернобіль спасе країну – туди можна багато років вивозити… а потім рашка розвалиться і можна буде туди везти…

  4. ніколи не міг подумати що фотки з сміттям можуть бути такими колоритними)), навіть свинка вирішила попозувати для фотосесії. Вона зовсім як жива!)

  5. “Ми ловили людей, які викидають сміття. Час від часу ставимо пости. Двох порушників навіть зловили і штрафували. Але ж цілу ніч там не будеш стояти…”————–А ВІДЕОКАМЕРУ не пробували поставити?Чому місцеві депутати не прийняли нормативно-правовий акт про штрафування зловмисників на суму до 2000грн.?

  6. “Ми ловили людей, які викидають сміття. Час від часу ставимо пости. Двох порушників навіть зловили і штрафували. Але ж цілу ніч там не будеш стояти…”————–А ВІДЕОКАМЕРУ не пробували поставити?Чому місцеві депутати не прийняли нормативно-правовий акт про штрафування зловмисників на суму до 2000грн.? Де сміттєпереробний завод,обіцяний Сапожніковим?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер