<

Нововолинський табір «Прикордонник» перевірили з метою з’ясування причин отруєння дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:02 | 6.07.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
33
/ коментарі 3

6-го липня управління освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради повідомило, що у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Прикордонник» було здійснено лабораторне обстеження  з метою з’ясування причин захворювання (отруєння) дітей.

Нагадаємо, 5-го червня троє батьків повідомили, що змушені були забрати дітей, які відпочивали в таборі, додому через погіршення самопочуття та наявність симптомів отруєння (нудота, блювота).

Нововолинським міськрайонним відділом ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗУ» були взяті проби, мазки та змиви на території «Прикордонника». За інформацією управління освіти на даний час не виявлено інфекції на території закладу, в їдальні, на кухні та в кімнатах дітей.

Повідомляють, що лікарем-інфекціоністом проведено огляд дітей, які перебувають в таборі на даний момент. Серед них не виявлено жодної дитини з ознаками кишкової інфекції.

Протягом трьох діб у лікарню звернулася лише одна дитина з розладом шлунково-кишкового тракту. Є підозра, що вона могла отруїтися продуктами або напоями, які купували їй батьки.

Управління освіти зазначає, що у таборі «Прикордонник» діти забезпеченні повноцінним збалансованим харчуванням.




коментарів: 3
  1. Та ви знущаєтесь? Якби було щось у таборі, то потравилось більше дітей, а так троє з ОДНІЄЇ кімнати. Це просто наїлись якоїсь мівіни і запили це все солодкою водою, а табір винним зробили

  2. Молодці що перевірили, ато стільки паніки могло б виникнути серед решти мам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок