<

Шахта №10 «Нововолинська» залишилася без нещодавно призначеного керівника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:08 | 3.01.2020 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
27
/ коментарів 5

Олександр Стойловський, якого тільки 13-го грудня 2019 року представили як нового директора ДП «Передпускова дирекція шахти №10», звільнився.

Голова профспілки “десятки” В’ячеслав Спиридонов розповів, що заяву про звільнення Стойловський написав 28-го грудня. Виконувати обов’язки директора буде головний інженер Віктор Ковтун.

Нагадаємо, Олександр Стойловський приїхав керувати шахтою з Донбасу. Раніше очолював шахту «Капітальна» ДП Мирноградвугілля в Донецький області. Був також головним інженером шахти «Надія» на Львівщині.

При зустрічі з колективом розповідав, що прийшов працювати, бо є ціль і завдання для самого себе шахту добудувати і ввести в експлуатацію. Поставив це за мету ще в 2005 році.

“Двічі просився сюди (на 10-ту шахту – ред.), працюючи в іншому місці, та казали потрібен там. По своїй роботі поки всі карти відкривати не буду, маю задуми”, – говорив новий керівник.

Однак пропрацював Стойловський на “десятці” менше двох місяців.

Нагадаємо, про фінансування шахти №10 «Нововолинська» на 2020-й рік досі невідомо.

Міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель підписав доручення про передачу копальні на приватизацію. Та про потенційних інвесторів також нічого не відомо.

“Коштів на шахту не передбачено. Поки чекаємо, – говорить голова профспілки Спиридонов, – вже і протестувати немає кому. Залишилося 170 працівників. При тому, що колись було в два рази більше”.




коментарів: 5
  1. Шкода, тільки порядки почав наводити на шахті…дійсно розумний, кваліфікований фахівець.

  2. Ходять чутки, що його звільнили за те, що він віддав на зарплати працівникам ті гроші, які мали би просто пролетіти над шахтою і осісти в потрібному місці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця