<

“Ми називали її “принцескою”, – спогади та фото мами Каті Литкіної з випускного доньки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:01 | 30.05.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
93
/ Коментарі відсутні

Мама вбитої жительки Нововолинська Катерини Литкіної оприлюднила фотографії з випускного доньки у мережі Фейсбук. У себе на сторінці вона написала: “Останні спільні фото з моєю донечкою”.

“Катя хотіла стати перекладачем, але пізніше вирішила вступати на менеджмент. Вона дуже чекала випускного.

Пам’ятаю цей день. Із самого ранку їй робили зачіску, потім макіяж. Настрій був піднесений.

У школі Каті вручили атестат та подяку від мера міста.

Пригадую, з класом і вчителями пішли до пам’ятника Шевченку. Наша вчителька Любов Павлівна як завжди пильнувала учнів, щоб не розбіглися й трималися разом. ЇЇ всі поважали і слухали. І взагалі, у Каті були всі педагоги хороші, тому діти досягали успіхів. Донька любила ходити до школи і старанно вчилася, за це дякую вчителям. З їхньою допомогою виросла добра, чуйна, відповідальна дитина.

У парку Катю зустрів Мирон з букетом квітів. Вона була дуже щаслива. Мирон теж гордився Катею і у цей важливий день підтримував її. Взагалі на випускний ми прийшли усією родиною: була бабуся і прабабуся Каті, мій брат і навіть моя близька подруга з маленькою дитиною.

Ми називали її “принцескою”, вона дійсно виглядала як принцеса – ввічлива стримана і граційна”, – розповідає Вікторія Литкіна.

Катерина Литкіна 1999 року народження зникла першого серпня близько 23 години. 11-го серпня близько 21 години у Нововолинську на териконі поблизу шахти №3 було знайдено тіло 16-річної дівчини.

Розбита голова та грудна клітка, обличчя понівечене та прикрите волоссям – таким знайшов тіло каті її батько Сергій.

Підозра у вчиненні вбивства впала на двох молодиків, які після трагічного випадку видалили сторінки у соціальних мережах і виїхали за кордон.

Нагадаємо, що 15-го травня при розгляді кримінальної справи щодо вбивства неповнолітньої Катерини Литкіної колегією Ковельського міськрайонного суду було ухвалено рішення ще на два місяці продовжити строк тримання під вартою обвинуваченого у вбивстві Назара Статочнюка.

Засідання суду перенесли на 12 червня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер