<

Ексклюзивний репортаж інтернет видання “БУГ”. Деталі жорстокої смерті молодої дівчини з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:18 | 12.08.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
2921
/ коментарів 68

Журналісти інтернет видання “БУГ” поспілкувалися з правоохоронцями, отримали коментар від батька загиблої та побували на місці, де було виявлено тіло. Отримали детальний опис події та подробиці знайдення мертвої Катерини Литкіної.

Нагадуємо, що 11-го серпня  на нововолинському териконі поблизу шахти № 3 було знайдено тіло 16-ти річної дівчини.

Труп був знайдений батьком в жахливому стані. Батько дівчини розпочав ретельні пошуки з моменту зникнення неповнолітньої. Чоловік самостійно перевіряв усі навколишні місця біля будинку з якого востаннє вийшла Катерина (перебувала в гостях у бабусі). Поступала інформація, що Катерину бачили в інших містах, також стало відомо, що дівчина, на момент розшуку, виходила в соціальні мережі, але достовірних доказів цим фактам не було.

Правоохоронці запевняли не панікувати, так як дівчина могла просто гуляти з друзями, гадали, що вона повернеться до дому за декілька днів.  Але батько не допускав такого варіанту, тому що дівчина була спокійною та слухняною і перед виходом з дому залишила окуляри та лінзи без яких вона погано бачить.

Як відомо, дівчина пішла з дому 1-го серпня 2016 року, повідомивши рідних, що йде до колишнього хлопця віддати диски та малюнки. Катерина була абітурієнткою, по конкурсу пройшла у виші міста Львова. 4-го серпня разом з батьком повинна була їхати подавати документи.

Відомо, що мама загиблої зверталася за допомогою до ворожки, яка повідомила їй жахливі деталі. Розповіла, що дівчина “вже холодна” і шукати її потрібно там,  де загубилась. Також жінка згадала за двох молодиків на білому автомобілі. Батько швидко відреагував на цю інформацію, подався продовжувати розшук на нововолинському териконі шахти №3. Чоловік віднайшов свою дочку на вершині терикону біля дерева.

Враховуючи стан тіла, можна зробити висновок, що це була насильницька смерть. Припускають, що познущався над дівчиною колишній хлопець Максим разом із своїм зведеним братом Назаром. Стосунки Максима з Катериної завершилися вже два роки тому, але підлітки періодично зустрічалися, а також спілкувалися в соціальній мережі, але уся інформація із персональної сторінки видалена.

Інтернет видання “БУГ” отримало коментарі від батька загиблої – Сергія Литкіна, також про ситуацію розповів Тарас Пастерук  – тимчасово виконуючий обов’язки начальника, заступник керівника поліції.

Детальніше дивіться у  нашому ексклюзивному сюжеті




коментарів: 68
    • Дійсно забагато, мені здається, що їх хтось намовив сидіти там і таку легенду плести, щоб все вигляділо ніби вона впала сама.

    • Звірячі вбивства неповнолітніх неповнолітніми – це взагалі чиста містика. В мене інше питання. Як він виїхав за кордон? Добре, мав паспорт. Але ж із паспорта видно, що він не має 18 років. Тому, він сам не міг перетнути кордон, бо затримали б митники чи прикордонники – чого без батьків, куди їдеш, яка мета тощо. І увімкнули б відповідні служби у справах дітей. Вочевидь, хтось допоміг. Хто це був? Вам мої міркування зрозумілі?

    • Інфо є така, але це потрібно перевірити:
      Брат колишнього хлопця – Назар, прийомний син Яши Даішника.
      Колишній хлопець – Макс. Він син рідної сестри Яшиною дружини.

  1. Варто відкинути містику. Довбані уроди вбили дитину яка могла собі спокійно вчитись і хто зна, але могла і щось корисне людству принести. от і все. Надіюсь що смерть була швидкою…:(

  2. А в місті вже мами лякають дітей…
    Вже не пускають гуляти, кажуть, що маньяк в місті завівся.
    В нас в Володимирі теж так само говорять.

  3. Правильно, що не пускають!
    Так вийдіть в місто після 11 вечора подивіться, що робиться і жодного патрульного не знайдете.
    Не дай Боже з якоюсь дитиною, щось станеться то хто їй крім неї самої чи випадкових людей допоможе.

  4. Я поддерживаю ГТО, дайте фамилии этих уродов, найти их будет не проблема, и ещё пожалуйста какая у них машина и номер, вот в чём суть, если они пропадут за бугром их там никто искать не будет.

  5. Такий страшний вчинок, обов*язково повернется до зловмисника сторицею! Ніколи не міг собі уявити таке у нашому Нововолинську!

  6. Чому не розголошують інформацію про виродків які це зробили?Їх треба в нац.розшук подати,закинути фото в інтернет,щоб усі знали,повірте так швидше знайдуться!Чому поліція все приховує?Тато тримайтесь,люди з вами,кара їх настигне!

  7. Наша поліція нас береже..за цю бездіяльність і такі відповіді стривоженим батькам садити треба.. ну або хочяби гнати з органів

  8. Мабуть синочки “не бідних” батьків, раз так оперативно зникнули, або батьки –“не маленькі” люди якщо поліція так “вправно” веде розслідування, або і одне і друге разом. Виродки!!! За таке – розстріл без суду! Дуже шкода дівчини, гарна як ангел, хай з Богом спочиває….

  9. Щось тато дуже дивний(на 3 день він ходив шукав труп дитини а не живу здібності у нього(ще треба і його перевірити

  10. Це правда затримали і відпустили,зробили опшук але це не вони,експерт сказав, що людина так не може побити, можливо збила машина і вивезли, а ще є підозра,що там батько знає

  11. Как больно… Такая Звездочка!! Царство тебе Небесное!! Родным искренние соболезнования… Выб_л_@дки, сотворившие ТАКОЕ, не имеют права жить!!!

  12. Позор ментам!!! Що вони роблять на роботі,яку роботу? Пропала ДИТИНА,поступив сигнал,а вони йдіть,ждіть… Приходять іб-ми торгують і зарплату получають! Жах!!! Хай хоть 100 назв поміняють “поліція” ПОЗОР! Тільки на джипі катаються,а робочі години йдуть! А робота де?!!! Вбивцям стільки часу дали!!! Батько дівчини сам листівки розклеював,сам вів пошуки! Трутні в законі! Треба і цю “поліцію” наказати!
    Великі співчуття батькам, втратили найдорожче,мало слів, нехай спочиває з миром Ваша Катя.

  13. Слухай гость, батько шукає любі варіанти справедливості якщо це ентервю то хай так,ящо не має іншого шансу покарати уродів.В нашому випадку якщо їх не покарають то це не остання смерть.

  14. Таке враження , що судмєдекспєрти якись тупорилі . То людина так не могла побити , то познущалися … В нас , в Новіку , завжди проблема була с міліцією … Єдине що роблять – ловлять тих хто пиво п”є спокійно на лавці , а якщо щось серьйозне , то ховаються як криси . А як треба мені було довідку взяти , то 2 дні від одного дільничого до другого ходив ,поки не попав до начальника , який мені довідку написав за 5 хвилин . Козлота бля , а не міліція .

  15. Дивні “Гості” завелись на сайті “Буг! Вже батька підозрюють. Треба знайти.

    • Я раніше читав і думав чого про тебе стільки людей погано “відзиваються”, а тепер зрозумів, по факту хто підозрює батька? Якщо вмієш читати, то читай є підозри у поліції,що батько ЩОСЬ ЗНАЄ,чи ти різниці зовсім не розумієш ?

  16. мамы и папы а вы у сапога спросите ?кто следующий ? сколько его каденцый еще нужно терпеть етот ад !!!

  17. слушайте гости дорогие!Перестаньте нести чушь за отца!Да у вас уже ничего человеческого не осталось.Унего такое горе,а вы…

  18. Я незнаю не Катю, не тих хлопців,і що сталось незнаю просто хотів написати людям інформацію, яку дізався від поліції,сам маю донечку і мені дуже страшно за наше місто

  19. Яку інформацію? Що підозрювати батька? Досвідчені криміналісти професійні психологи і по розмові з людиною, інтерв’ю можуть побачити,зрозуміти обманює чи ні. Якщо в нас такі є. А ви не розповсюджуйте фуфло.

  20. Детектор є, бо головний поліцейський Луцька його проходив, писало у газеті ”Волинь”. Я також думала над тим, щоб кожен підозрюваний пройшов цей детектор.

  21. А мені взагалі багато чого є дивного в тому, що сталося. Чого мама Назара не віднеслась до батька з співчуттям, а з криками? Вона ж мама! І має ще дочок! Чому вона сказала, що Максим вже поїхав додому, за кордон? А насправді він 3 серпня був в селі в бабусі. Чому міліція раніше не допитувала підозрюваних хлопців і не робили обшук?

  22. А відносно детектора брехні, то я сама думала про це. Нехай візьмуть всіх підозрюваних і перевірять на детекторі.

  23. Треба київських слідчих для установки справжніх фактів.Бо народ на емоціях ще наломає дров.

    • Таня Киівські слідчі не кращі Нововолинських!!!! Поки народ буде на емоціях і ці емоціі правильно
      Скерувати то…. Ми знаєм самі …можливо і революцію гідності зробити…. Заміть БЕЗ КИІВСЬКИХ!
      погоджуєшся зі мною?

  24. Гуліда Яків ПРАЦІВНИК МІЛІЦІЇ РАНІШЕ, ТЕПЕР ПРАЦІВНИК ПОЛІЦІЇ, ПРОЖИВАЄ РАЗОМ В ОДНІЙ ХАТІ З ПРИЙОМНИМ СИНОМ – НАЗАРОМ, ТА ЙОГО МАМОЮ ДО ЯКИХ ПРИЇЗДИВ КОЖЕН РІК МАКСИМ-НЕМОЖЕ НАДАТИ ЇНФОРМАЦІЇ НАВІТЬ ЯК ВИГЛЯДАЄ ЦЕЙ МАКСИМ-ЯКИЙ ВТІК В СЛОВЕНІЮ, МАЙЖЕ ЗРАЗУ ПІСЛЯ ЗНИКНЕННЯ ДІВЧИНИ, ЛЮДИ ДОБРІ ЩО ЦЕ РОБИТЬСЯ У НАС В МІСТІ

  25. Не дай Боже нікому таке пережити.. Я вам скажу так, тим хто думає щось на батька Каті!
    Мені довелося шукати одного хлопця у лісі вночі. Нас було багато людей і з нами була мати цього
    Хлопця що ми шукали. То вона лізла саме в чагарники де людині здається неможливо
    Залізти, йшла в такі місця, що ми дивувались думаючи “ну чому вона туди лізе?” Просто
    Батьки необовязково відчувають щось, а думають що там де вони подивляться то
    Ніхто не захоче шукати. Хлопець прийшов , просто затримувався – знайшовся.
    І тут те саме коли безвихідь то батько по пять разів ті самі місця проходив і надіявся
    Знайти! Давайте поспівчуваєм!!

  26. Якщо цей вітчим не може описати пасенка, ось і вдповідь,треба цілу сімейку провіряти на детекторі брехні. 3 дня сидів в селі, а поліція слухала Яшу,а не батька Каті. А ти гость1 не списуй на машину,а як на теріконі оказалася? Це вбивство,як не крути! Походу ти знаєш іх,що відводиш нашу увагу, або ти Яша зашифрований. Отже сьогодні в 16 00 на площу!!! Всі хто може!

  27. Нововолинці наша проблема в НАС САМИХ.. Проблема в тому, що батько Каті САМ
    з родичом розклеював обяви про пропажу своєі дочки!!!! 10 днів шукав іі САМ !!!
    І можливо хтось хотів піти допомогти сусіду, але подумав… подумав…подумав… ай якось
    воно там буде!!!!! А зараз батькові з такою трагедією знову САМОМУ ходити в поліцію,
    принижуватись просити як там йде розслідування (чи стоіть) САМОМУ!! САМОМУ!!

  28. Подружкина дочка вчиться в гімназіі і розповідала,що цей Максім колись в школі так побив хлопчика,що до нього аж викликали скору,потім Той Максим перейшов в іншу школу.

  29. Мати Максіма казала батькові: Ваша Катя гуляка, а Яша в поліціі казав,а поліція батькові: ПОГУЛЯЄ ПРИЙДЕ.

  30. Віка у цьому сила!!! Не важливо хто як і коли а важливо щоб шевелилося суспільство!!
    Чомусь люди думають, що це чиясь проблема – НІ ! ЦЕ НАША В ПЕРШУ ЧЕРГУ !!!

  31. Сьогдні можливо зробити так, щоб наші Нововолинські поліцаі були раді, коли іх ніхто
    не звинувачує у службовій недбалості, невідповідності чи коррупціі! Просто потрібно
    щоб люди зрозуміли що ця проблема це іхня.. І якщо сьогодні “мажори” вийдуть сухими
    то завтра це ми і наші діти на териконах. В цивілізованому суспільстві ця проблема стає
    Максимально прозорою, суспільство своєю активністю має стукати як найголосніше і
    якнайвище, не про покарання когось-чогось а про правосуддя!

  32. Якщо би зразу провірили того Максима могли б бути сліди сопротівлєнія:подряпини,синяки … В нього,але ж поліція чекала…

  33. І що там той гість1 пише збила машина, це якого треба бути росту,щоб удар прийшовся на грудну клітку і лице!

  34. Чехія чи Словенія це ж не Африка.Його там реально знайти й притягти до відповідальності.

  35. А чому не притягнуть до відповідальності родичів,які весь цей час покривали вбивць?Вони перешкоджали слідству,чому їм все сходить з рук?

  36. Що ви ліпите , хворі люди??? Який детектор ? Ви знаєте яким чином він працює ? Якщо вас викликати у відділок , та сказати що ви підозрюваний у вбивстві – у вас так спотіють пальці та настільки підскочить кількість ударів сердця , що ніякий детектор брехні не зможе дати вірних показникив . Незалежно від того , чи винні ви , чи ні

  37. Боже, люди, я шокована із вас!
    ніби дорослі, а такі слухи пускаєте, один краще другого. “то про дітей з чипсами”, ” то про те що машина збила”, “то батька підозрюєте” та дурдом.
    а були б ви не дай Боже на місці батьків, що б ви робили? приємно було б читати ось такі коменти, про вашу дитину.
    замість того щоб писати ” брєд” в коменти, краще б допомогли рідним, наполягали на швидке розслідування.
    і прошу ВАС не пускайте пліток. от коли поліція скаже вирок, тоді знатимете правду. бо уже таке порозказують, що страшно там навчатись

  38. Батько тримається як мужик.
    У ньго стрес а ви тут розвели якусь муть.
    Поставте краще свічу в своїх церквах і успокойтесь.
    А ще треба було прийти сььгодні на мітінг, то розвели тут демалогію.
    В тойчас, коли небайдужістояли коло площі, то якісь з диванної сотні плювали йадом на одному інтернет-порталі, замість того, щоб сказати це в голос.

  39. СПІВЧУТТЯ БАТЬКАМ І РОДИЧАМ ЗАГИБЛОІ ДІВЧИНКИ.УВАГА!ДОРОГІ Нововолинці-на жаль є багато виродків які ходять між нами і НАШИМИ ДІТЬМИ-нещодавно на нашому міському озері до дітей приставав приємний на вигляд молодик років 35-38,це не з чиіхось слів.Приставав до моєі 3-річноі дівчинки,до 5річного хлопчика моєі знайомоі.спочатку я вже думала що то я себе накручую і відігнала його але те що ми побачили потім мене шокувало-в воді він познайомився з дівчинкою років 6-7 і вибачте але лапав іі там поки іі мама сиділа на пляжіз пивом і цигарками..Неможу писати про все підробно бо мене колотить як згадую про це-але моя дитина боіться-встидається мужиків і не йде з ними на контакт а цей *дядя*розговорив іі з першоі фрази..до цих пір неможу зрозуміти як це в нього вийшло..на жаль сфотографувати його невдалось.Підкреслюю-молодик нормально одягнутий і приємноі зовнішності.Коли ми пригрозили йому-швидко одягнувся і пішов в напрямку монастиря чи Тишкович..Батьки будьте уважні!

    • А закричати не пробували? А викликати поліцію, ще щось?
      Тільки через пару днів писати на сайті в коментах?
      Це дуже по нововолинськи.

  40. А чому не пдзвонили в поліцію,а ті хай би вирішували,зараз провіряти треба всіх.

  41. ДИВНОГО ТУТ ВСЕТАКИ Е ДОСИТЬ Звичайно можливо хлопці і не винуваті але в такому випадку вони свідки які бачили її живою остані а за словами міліціянта в розшук подавати нема за що….тут я щось незрозуміла

  42. Ната,Віка-я вже стикалася нераз зі *СПРАВЕДЛИВІСТЮ*міліціі.Нехочеться мені ту тему розвивати,Нема резону.Все що рахую за потрібне – це треба щоб батьки знали про цю ситуацію і були насторожі.

  43. Ще одним елементом у всіх кримінальних справах в Нововолинську відіграє експерт-криміналіст, який за гроші напише все, що треба. А вже, коли треба виручити колегу, то і поготів. З їхньої руки вже не одну справу закрили через відсутність причини смерті. Хочуть звинуватити бабусю, що пізно звернулася, але ж навіть якби і звернулася, то раніше, ніж за три доби нікого б не шукали.

  44. Так і за 5,10 не шукали! Ясно дівчинка була мертва вже в ту ж ніч,коли вийшла,але вбивцям дали стільки часу!!! Кажуть нема телефона, тільки іх-вбивць він міг хвилювати,тому що знали,що зізванювались. Чужому він був би не потрібний,якщо і прикраси на ній залишились.

  45. пару лет назад отчим етого изверга збил человека насмерть .и остался на своей должности мента .люди а вы молчите и терпите !!!

  46. Царство небесне красуні, а батькам молитись за упокій своєї донечки. і все зробити, щоб були покарані вбивці…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок