<

Директора шахти «Бужанська», який п’яний за кермом втікав від поліції, відсторонили від роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 23.08.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4452
/ коментарів 8

23-го серпня директора шахти «Бужанська», яка розташована біля Нововолинська, Олександра Онопрієнка відсторонили від роботи.

Нагадаємо, 22-го серпня близько 18:00 патрульні зупинили автомобіль, де за кермом у нетверезому стані перебував директор шахти «Бужанська». Онопрієнко намагався втекти від наряду поліції, проте був затриманий на під’їзді до міста.

Гендиректор ДП «Волиньвугілля» Микола Шикер розповів БУГу, що від сьогодні Онопрієнка відсторонили від виконання обов’язків директора, проте це не пов’язано з його затриманням у нетверезому стані. Він вчасно не пройшов медкомісію і не отримав допуск до роботи.

Зазначимо, що Олександр Онопрієнко був директором Нововолинської шахти №1.

Ще у 2021-му році чоловік став обговорюваною особою, адже був пійманий по гарячих слідах за підозрою у браконьєрстві. Прикордонники виявили застреленого оленя – труп тварини, занесеної до Червоної книги України. Як повідомляв Михайло Волинець, Онопрієнко застрелив самицю оленя, яка вигодовувала оленят. 




коментарів: 8
  1. Дуже погано, що відсторонили від виконання обов’язків директора, не за п’янство, як би це мало були з моральної сторони, а за те, що не пройшов вчасно медкомісію !!! Тобто завтра, ця гнида, проходить медкомісію і знову, поновляється на роботу ? А за п’янство за кермом, як завджи все порішається. Онопрієнко застрелив самицю оленя… це напевно, якийсь близький родич відомого маньяка ? ))) Короче, якийсь “беспредельщик”.

  2. Конфіскувати майно , позбавити посади , і скасувати весь стаж з часу приїзду Онупрієнка в Нововолинськ !!! Більше шкоди привіз з собою , чим толку !!! І депортувати на Родіну , урода !!! Оленя за , що ??? На Родіну дуй пострілять , слабо !!! Самий голодний , чмо !!! А чому його за це не посадили ??? В нас не правоохоронні органи , а договорна кантора якась … За гуску , курку 4 роки дають !!! А тут вогнестріл , олень + оленя , червона книга , прикордонна смуга !!! І що !!! Нічого !!! Жесть !!! Так навіщо їм з бюджету кошти платити ??? Смішно !!! Аж плакати хочеться !!! Є бажання без суда в слідства завалити і наші правоохоронні органи і Онупрієнка !!! І різко з посади звільнили , не почали службове розслідування не за арештували .., А авто мерседес ML , чому не на штраф майданчику , поліція !!! Військовий стан !!! СЬУ , ДБР ??? Ярмолський з березня гуляє і цей пропітляє … Нічого не міняється !!!

  3. За медкомісію, каже сепаратист Шикер, звільнили! Можливо він не знає, що шахтарі вже 6 років медкомісію не проходили, тоді всіх звільняй….

  4. Цікаво ? А на фінансування 10 ї шахти ? МЕШКАНЦІВ НОВОВОЛИНСЬКА ТА МІСЦЕВИХ ОКОЛИЦЬ , це вплине ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер