<

Депутат Нововолинської міськради ініціює створення у Нововолинську підрозділу Нацполіції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:03 | 27.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 4

24-го лютого на чотирнадцятій сесії Нововолинської міської ради Володимир Шаповал озвучив депутатський запит, що стосувався створення у місті підрозділу Національної поліції.

Поштовхом до цього стало загострення криміногенної ситуації у Нововолинську та селищі Благодатному. До того ж, у Ковелі планується створення підрозділу чисельністю 170 осіб, основне завдання якого – забезепечення дотримання правопорядку.

Володимир Шаповал наголосив на тому, що діяльність  аналогічного підзрозділу не завадила б  і в Нововолинську.  У запиті йдеться про те, що позитивно було б поширити їх компетенції на прилеглі райони Нововолинська – Володимир-Волинський та Іваничівський

Депутат отримав відповідь від Головного управління Національної поліції у Волинській області.

“Безпосередньо у Нововолинському відділі поліції ГУНП штатна чисельність працівників зменшилася на 17 одиниць і на даний час становить 84 одиниці. На даний час не укомплектовано 17 (20,2 %) посад середнього складу поліції відділу”, – повідомляє ГУ НП у Волинській області.

“Щодо створення у містах Волинської області (у Нововолинську чи Ковелі) окремих підрозділів патрульної поліції, підпорядкованих Департаменту патрульної поліції Національної поліції України, то дане питання відноситься до компетенції керівництва цього Департаменту ” – йдеться у відповіді.




коментарів: 4
      • шановний троль-гість, читати треба уважно, а не просто срати в коментарях. Якщо не розумієш суті статті і звернення то для чого писати словесний понос?

  1. Нехай би краще створили якийсь підрозділ для боротьби з наркоманією!! Повсюди шприци, і “обдолблені” хлопці! Страшно вже і з дому вийти, бо знаєш, що,можливо, саме зараз у твоєму під’їзді хтось пускає собі голку в вену!!! Давайте ж будемо якось з цим боротися!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок