<

Злочини у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 4.12.2014 / Новини, Нововолинськ /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

У місті Нововолинську за останні кілька днів трапилось декілька злочинів, які вже встигли наробити галасу серед населення.

у

Про те, що трапилось насправді, розповів і дав коментарі журналістам «БУГу»заступник начальника відділу – начальник міліції громадської безпеки Нововолинського міського відділу МВС України у Волинській області майор міліції  В’ячеслав Мартинюк.

Вдруге на шлях злочину!

Від мешканців Нововолинська у відділення міліції поступили повідомлення про викрадення транспортних засобів. Як виявилось пізніше двоє раніше засуджених мешканців здійснили крадіжку автомобілів, побили власників, яких завантажили у багажник. Здійснити подальші дії їм завадили працівники міліцейського патрулю, які помітивши підозрілих громадян, затримали і викрили злочин. Станом, на 3 грудня один злочинець затриманий та поміщений до ізолятору тимчасового утримання. Одному із потерпілих була надана допомога працівниками швидкої допомоги, які відразу викликали. Інший потерпілий відразу написав заяву.  Про те, що насправді хотіли здійснити злочинці можемо лише здогадуватись…

І знову квартирні крадіжки!

У Нововолинську  трапився ряд квартирних крадіжок.  Відтепер у нашому місті працюють спецпідрозділи міліції, всі сили кинуті для усунення цієї проблеми. На сьогоднішній день проводяться оперативно-пошукові заходи, та розслідування. Чекаємо на результат.

Наркопритони нікуди не поділись!

3 грудня в одній із квартир, по вулиці Винниченка, викрито незаконні дії з наркоречовинами.  Квартира у якій знаходились наркозалежні належить зовсім іншій людині, з дозволу власника, дільничні інспектори проникли і викрили злочин. Злочинців затримано на гарячому, при виготовленні наркотичної речовини рослинного походження. Один із них Нововолинець, інший – уродженець Дніпродзержинська. Це помешкання уже раніше документоване по факту незаконного зберігання та виготовлення наркотичних речовин ст. 309 КК України . На сьогодні проводиться досудове розслідування і вибирається міра запобіжного заходу відносно цих осіб.

 ДТП біля Донбасу!

29 листопада, з нічну пору доби,  автомобіль  збив дівчину на зебрі. На сьогодні здоров’ю школярки нічого не загрожує. Здійснюється кримінальне провадження і по встановленню винних осіб, винні постануть перед законом. Проводиться досудове розслідування, тому ніяких офіційних висновків на сьогодні не зроблено.

В’ячесла Мартинюк, звертається до мешканців міста з наполегливим проханням бути обережними на вулицям міста, так як погодні умови сприяють злочинцям діяти у темну пору доби, яка в зимовий час настає досить рано.

Нововолинці, будьте обережні, багато що залежить перш за все від вас!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця