<

Із перших днів війни фонд Ігоря Палиці відправив понад 30 вантажівок у гарячі напрямки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:17 | 10.04.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
632
/ Коментарі відсутні

Завдяки співпраці депутатів політичної сили «ЗА Майбутнє» та лідера партії, засновника Фонду «Тільки разом» Ігоря Палиці від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України люди на гарячих напрямках отримували найнеобхідніше.

Київщина оговтується від російської окупації. Страшні кадри зруйнованих міст, убитих місцевих жителів облетіли увесь світ, нагадують у Волинських новинах.

Три тижні люди були на межі гуманітарної катастрофи, оскільки не мали елементарного: їжі, медикаментів, гігієнічних засобів. Але навіть у найскладніший час туди їхали гуманітарні вантажі з Волинської області.

Волиняни роблять усе, аби врятувати людей, які опинилися в заблокованих містах, ідеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

«Мені складно уявити, як без співпраці з Фондом ми спрацювали би. Вже в перші дні Фонд підставив плече, в перші дні ми отримали серйозну підтримку: продукти харчування, генератори струму для закладів охорони здоров’я, муку, дріжджі для хлібозаводів», – пригадав депутат Київської районної ради Ярослав Москаленко.

Після того, як населені пункти звільнили від окупантів, людей, які змогли вижити в нестерпних умовах, потрібно було забезпечити першочерговими речами, нагодувати, зігріти та надати необхідну медичну допомогу.

«Ці люди були без світла, тепла, їжі, медикаментів… І знову, як у перші дні війни, нашим головним партнером став Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Фонд надав на наш запит масову підтримку понад десятьом населеним пунктам. Це характерна гуманітарна допомога, адже перша потреба скрізь однакова, – зазначив Ярослав Москаленко.

Фонд виконав свою соціальну місію – в найбільш критичний момент, коли багато хто не міг надати допомогу, хоч і сильно хотів, він це зробив. Київщина щиро дякує Фонду і ніколи не забуде про його підтримку. А зараз, вважаю, повинні працювати державні органи, і вони вже працюють».

Допомога від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» продовжує надходити туди, де її потребують. Засновник Фонду ще на початку війни виділив на допомогу понад 30 мільйонів гривень. Нині Фонд продовжує підтримувати і мирних мешканців, і військових.

«Ми уже відправили понад 30 вантажівок у різні регіони. Зараз, оскільки Київщина вже відкрита й люди мають змогу передавати туди багато допомоги, ми спрямували свою діяльність здебільшого на схід та південь України. Ці регіони досі залишаються небезпечними, там складна логістика, тому, вважаємо, допомога там нині більш пріоритетна», – розповіла голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер