<
Костянтин Зінкевич

Спогад про Олега Борбелюка, який відмовився допомогти армії України через команду з Москви

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:34 | 2.05.2020 / Погляд / /
14
/ коментарів 20

Читаю цей пост шестирічної давності і бачу, що чітко можна прослідкувати, хто був і є за Україну, а хто є патріотом своєї кишені, прихильником «совка» і сучасного пристосуванства.

Тоді, навесні 2014-го року ми звертались до багатьох підприємців, легальних і нелегальних, щоб допомогли Українській армії. Більшість відгукувалась.

Пам’ятаю, як дехто з наших пішов до Олега Борбелюка, директора «Гербору» (м. Володимир-Волинський), так як ніхто не зауважив, що від нього надходила якась допомога. Ну, всяко буває.

Деякі «ригі», ми бачили, з початком війни як би «отямились» і почали помагати Україні. Так от відбувся приблизно такий діалог:

– Олег, ти знаєш, ми тут армії помагаєм, запчастини купуєм, інше. Ти як, візьмеш участь? Чи ти прийняв якесь рішення? Бо ж увесь Володимир «двіжує», але коштів весь час бракує.

– Так, ми давно вже прийняли рішення. Ми ні в чому такому участі не братимемо. Ти ж знаєш, мої співвласники в Москві. І мені взагалі дали команду, що як «зеленые человечки» будуть у Володимирі і заходитимуть на підприємство, то щоб ми не чинили опір. Ну, щоб забор не поламали на «Герборі»…

«Ригі» тоді ще не знали, чи патріоти відстоють Україну чи ні. Вичікували, кого ж вітати, Путіна чи місцевого пристосуванця, який бажано щоб був їхнім ставлеником. Такий спогад.

Текст для рубрики взято з публічного допису на фейсбук-сторінці Костянтина Зінкевича

* Редакція не впливає на зміст в розділі Погляд і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках видання «БУГ»
коментарів: 20
  1. шоб було меньше “прихильників совка” треба просто дати народу більше, ніж давав совок… все просто, вперед, народ чекає !

  2. Волонтер це той хто віддае свое на благо інших а той хто збирае з пенсіонерів і витрачае на себе і трішечки на армію це мародер .

  3. Читаю подібне і стає зрозуміло що до місцевих виборів трішки залишилось )))) топлять один одного ))))

  4. Костя розкажи, куди ти подів міліони???? Одна птахофабрика дала більше мільйона гривень, гроші з закордонну теж міліонами давали.

  5. Редакція для чого ви стираете коментарі??? Костя з птахофабрики взяв більше мільйона, а таких було огого як багато. Де гроші хай розкаже своїм побратимам???

  6. ці гроші які костик брав і за них купив квартиру синові в яровиці місто луцьк йому ще гикнуться бо до волонтерства не мав за що заплатити аренду.

  7. щоб обгадити когось треба самому бути безгрішним. Після волонтерства по декларації стати мільйонером – це круто. Де робота як депутата, що ти зробив для інших з своїх власних коштів? Дивись за собою.

  8. Викладіть скільки ви сплатили військового збору! Навіщо ганити! Ви скільки авто протягнули під АТО? Все забули? Справжні вчинки роблять тихо! А ви для піару! Не гніві т Бога! Він все бачить!

  9. Добро робиться тихо(техніка, паливо і спецодяг у тому ж 2014)!!! Забезпечити колектив з 700 чол. робочими місцями, своєчасно отримувати зарплату і сплачувати мільйонні податки – Костянтин Зінкевич, Ви теж таким займаєтесь чи тільки збираєте гроші з інших????

  10. Ви стираете коментарі, заказуху ви пишете, піарите Зінкевича Мародера, хай розкаже куди поділись міліони з карточки, і за які гроші купив квартиру в Луцьку. Одні їздили на передову доставляли, а інші крали міліони, і навіть побратимам не може відчітатись, де гроші.

  11. щоб було менше прихильників совка треба дати людям розум і трохи прикопати прихильників. в нся ж дві Германії дві Кореї, але тут декому ще дещо дати треба..

    • прально, прикопати всіх, хто з нами не згоден ! а шо, демократія… До речі, капіталізи в Еуропі замінив феодалізм за 160 років, при цьому в окремих країнах боротьба проходила з переменним успіхом.. Так чому ти, Валера, вирішив, шо капіталізьм че вершина людства ?

  12. Волонтерство визначається як безкорислива, безкоштовна діяльність людей, що не передбачає ніякої винагороди, але деяка частина волонтерів перетворилась на професійних «бізнесменів» , нараховуючи собі з благодійних коштів зарплату, гроші на відрядження і не тільки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Віктор Вілентко
27.03.2024
Думав до завершення посту нічого не писатиму у фейсбуці, проте, маючи певну інформацію з моїх країв, не можу спокійно на ...
Артем Чапай
22.03.2024
Сьогодні вночі мої діти, як і багато інших, спали в коридорі. Я за них не особливо боявся. Коли друг-військовослужбовець ...
В'ячеслав Стрий
19.03.2024
Хочеться бачити рідне селище Іваничі ошатним, чепурним, упорядкованим. Але воно дедалі занепадає. Бо у голови громади ...
Катерина Матвіїва
13.03.2024
Не можу мовчати. Адже йдеться не лише про видання БУГ у якому я працюю, а й особисто про мене, як журналіста. І про мою ...
Дарина Мироненко
12.03.2024
Нещодавно зустрілася з близьким другом, який військовослужбовець, поговорити про життя. Він розповів, як на фронті мав ...