<

ЗСУ звільнили ще два населених пункти на Донеччині

22:40 | 11.06.2023 / Новини / , /
Перегляди
129
/ Коментарі відсутні

11-го червня стало відомо про звільнення Збройними силами України ще двох окупованих населених пунктів у Донецькій області Нескучне та Макарівка.

Про звільнення Макарівка, разом із Благодатним на Донеччині повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

Заступниця міністра оборони України повідомила про успіхи у наступі ЗСУ. Вона наголосила, що наші захисники не втратили жодної позиції станом на цю добу. 

“На напрямках, на яких проводиться наступ: На Бахмутському напрямку наші війська продовжують штурмові дії. Є успіх в районі Берхівського водосховища. Просунулись вперед на 250 м. На півдні є просування по двох напрямках від 300 до 1500 метрів. Деокуповано населені пункти Благодатне і Макарівка. На напрямках де наші війська в обороні: жодної позиції не втрачено”, – повідомила вона. 

Водночас, 7-ий окремий батальйон АРЕЙ Української Добровольчої Армії 129-ї оБр сил Територіальної Оборони ЗСУ повідомляє у фейсбуці, що їм вдалося звільнити село Нескучне у Донецькій області.

“10 червня 2023 року 7-й окремий батальйон “АРЕЙ” Української Добровольчої Армії 129-ї оБр сил Територіальної Оборони ЗСУ під командуванням майора Грищук Олександра, Друга “МАКЕДОНЦЯ” звільнив село Нескучне Великоновосілківської селищної громади Волноваського району Донецької області”, – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, що цього ж дня ЗСУ звільнили село Благодатне на Донеччині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа