<

ЗСУ підтвердили успішний удар по російських морпіхах під час концерту в тилу ворога на окупованій Донеччині

18:42 | 22.11.2023 / Новини / /
Перегляди
201
/ 1 коментар

Нещодавно Сили оборони України успішно завдали вогневого ураження по скупченню окупантів зі складу 810 бригади морської піхоти. росіяни казали, що в момент удару їхні військові зібралися для відзначення дня російського артилериста.

Про це повідомив СтратКом ЗСУ, пише Громадське.

«Сили оборони оперативно визначили місце проведення святкових заходів росіян і гаряче привітали їх!

російські пропагандисти стверджують, що влучним ударом були знищені одночасно кілька десятків окупантів, близько сотні отримали тяжкі поранення», — йдеться в повідомленні.

Раніше Закарпатська ОВА з посиланням на командира підрозділу аеророзвідки «Птахи Мадяра» Роберта Бровді теж писала про удар по окупантах. Там зазначили, що це була «помста за воїнів 128 бригади».

«Відплата. Бумеранг: за два тижні після атаки на 128-му. 810-та, відчуваєте біль, ми точно знаємо. За наших хлопців. За Закарпатську окрему гірсько-штурмову», — прокоментував Бровді. 

За його даними, удар по окупантах був увечері 19-го листопада, загинули 25 російських військових, ще понад сотню було поранено.

Окупанти 3-го листопада завдали удару по скупченню військових 128 ОГШБр, коли ті зібралися для нагородження на честь Дня артилерії в прифронтовій зоні Запорізької області. Центр стратегічних комунікацій ЗСУ повідомив, що росіяни вдарили ракетою «Іскандер-М».

Міністр оборони Рустем Умєров пообіцяв, що будуть зʼясовані всі обставини того, що сталося. Він доручив провести повну перевірку за фактом трагедії головній інспекції Міноборони.

Наразі за фактом трагедії зареєстровано кримінальне провадження, розслідування триває.




один коментар
  1. ух ти й на! там певно на оркських каналах скабєєва з соловйовим уже зридалися від такого лиха! так їм!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця