<

Зірка серіалу «Беверлі Гілз» помер у лікарні після інсульту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 5.03.2019 / Новини / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

Знаменитий актор Люк Перрі, зірка популярного серіалу 90-х “Беверлі-Гіллз, 90210”, помер після інсульту.

Про це заявив його прес-секретар, повідомляє Обозреватель з посиланням на твіт NBCNews.

Акторові, широко відомому за роллю Ділана Маккея у серіалі “Беверлі Хіллз, 90210” було 52 роки.

ВВС повідомляє, що в момент смерті Люка Перрі з ним були його діти Джек і Софі, наречена Венді Медісон Бауер, колишня дружина Мінні Шарп, мати Енн Беннетт, вітчим Стів Беннетт і його брат і сестра, Том Перрі і Емі Кодер.

Як відомо, 28 лютого він був екстрено госпіталізований. Люка поміщали в штучну кому через “масований” інсульт. Коли медики прибули до нього додому, він ще міг говорити, але стан різко погіршився.

Глядачам Люк Перрі найбільше запам’ятався по ролі Ділана Маккея в серіалі «Беверлі-Хіллз 90210», зазначає УНІАН.

Після його завершення Люк озвучував персонажів у мультфільмах «Сімпсони» і «Гріффіни», грав на Бродвеї, знімався в серіалах.

За роль маніяка в шоу «Закон і порядок: Спеціальний корпус» в 2008 році він отримав номінацію на премію People’s Choice Awards.

В останні роки актор був щільно зайнятий в серіалі «Рівердейл», де грав роль батька головного героя. Після смерті Люка серіал закрили.

Фанати артиста сумують за ним. Колеги пишуть про те, якою хорошою людиною він був.

«Люк став батьком і наставником для всіх юних акторів серіалу, він був неймовірно щедрим і вселяв у нас любов і доброту. Неймовірно турботливий, неперевершений професіонал з величезним серцем і вірний друг для всіх», – зізнаються актори«Рівердейла».

Однією з перших на смерть Перрі відреагувала дружина режисера серіалу “Беверлі-Гіллз” Аарона Спеллінга, Кенді.

“Я приєднуюсь до світу, який у жалобі через смерть Люка Перрі. Аарон і я любили його, з ним пов’язані чудові спогади про “Беверлі-Гіллз, 90210″. Мої щирі співчуття його сім’ї”, – написала Кенді у своєму Twitter, додаючи знімок головних зірок серіалу.

“Дорогий, Люку. Я завжди буду жити в спогадах, якими ми ділилися останні 30 років. Нехай твоя подорож вперед збагатиться чудовий душами, які пішли перед тобою”, – зазначив його колега по серіалу Ян Зірінг.

https://www.instagram.com/p/BumLbVqAiGy/?utm_source=ig_web_copy_link

Останнім фільмом, в якому знявся артист, став «Одного разу в Голлівуді» Квентіна Тарантіно. Він вийде на екрани цього літа.

«Люк Перрі був добросердечним і неймовірно талановитим художником. Для мене було честю працювати з ним», – вшанував пам’ять колеги по зйомках Леонардо Дікапріо.

Нагадаємо, 4 березня помер вокаліст The Prodigy Кіт Флінт. Артистові було 49 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

22 Травня, Середа
21 Травня, Вівторок