<

Журнал Vogue Ukraine випустив осінній номер з українськими спортсменками на обкладинках

01:19 | 22.10.2023 / Новини / /
Перегляди
462
/ Коментарі відсутні

Українська редакція журналу про моду Vogue випускає третій свій друкований номер — осінь 2023. Героїнями обкладинок стали три українські спортсменки: Ольга Харлан, Ярослава Магучіх та Еліна Світоліна.

Журнал повідомив про це на своєму сайті та в соцмережах. Vogue також записав інтерв’ю з кожною спортсменкою, пише Суспільне Культура.

Осінній випуск Vogue Ukraine Edition вийде 24-го жовтня. Номер має гасло “Воля до перемоги”.

Vogue розповідає: зустрітися з героїнями було дещо складно через їхній щільний графік. Еліну Світоліну, третю в рейтингу WTA і першу ракетку України, команда журналу зняла в Нью-Йорку. В Європі та США зняли олімпійську чемпіонку з фехтування Ольгу Харлан та чинну чемпіонку світу зі стрибків у висоту Ярославу Магучіх.

Ольга Харлан — олімпійська чемпіонка з фехтування. Харлан дискваліфікували на чемпіонаті світу за відмову тиснути руку “нейтральній” суперниці з росії. Це був перший випадок зустрічі фехтувальниці з України та “нейтральних” представників з початку повномасштабного вторгнення. Ользі показали чорну картку, але за добу її “відтермінували” – і Харлан змогла фехтувати у складі збірної України у команді.

Персональну ляльку «Барбі» Харлан продали на аукціоні за $10 400, кошти передадуть клініці у Нововолинську для реабілітації військових

Ярослава Магучіх у свої 22 роки входить у топ-10 найкращих легкоатлеток усіх часів. Особистий і національний рекорд Магучіх у стрибках на відкритому повітрі – 2.05 метра, встановлений на турнірі у Брюсселі у 2022 році. Зараз спортсменка тренується до Олімпіади-2024 у Парижі.

Еліна Світоліна — перша ракетка України, третя ракетка світу в рейтингу WTA у 2017, 2018 і 2019 роках, призерка Літніх Олімпійських ігор 2020, чемпіонка підсумкового турніру WTA Finals 2018 року. Вона повернулась до змагань у 2023-му після народження доньки.

Що буде у третьому випуску Vogue Україна

У виданні вперше з’являється розділ Social. Там надруковані тексти про матерів та дружин бійців полку “Азов”, які перебувають у російському полоні. Також є дослідження про способи підтримки ментального здоров’я українців у зв’язку з війною. Героїнею номера зокрема є перша леді України Олена Зеленська, яка займається програмою ментального здоров’я “Ти як?”. Також у соціальному розділі журналу — фотопроєкт Степана Лісовського “Видимі” — тема присвячена українцям, які втратили кінцівки.

Також серед героїв номера:

  • Василіса Степаненко, журналістка та продюсерка, лауреатка Пулітцерівської премії за кадри з Маріуполя 2022 року;
  • Марія Квітка, співачка та музикантка;
  • Катерина Осадча, телеведуча, засновниця громадської ініціативи з пошуку зниклих “Знайти своїх”.

Журнал Vogue — найвідоміший журнал про моду, заснований у 1892 році у США. Vogue — перший в історії модних видань, де на обкладинці була опублікована кольорова фотографія, знімки розміщені на розвороті, зображення обрізані до країв без білих полів, використані постановчі знімання. Версії журналу випускаються у 20 країнах світу. зокрема в Україні, Польщі, Греції, Італії, Південній Кореї. У 2012 році була підписали угоду про створення Vogue в Україні і наприкінці лютого 2013 року в продаж надійшов перший номер журналу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя