<

Зеленський заявив, що йде у Президенти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:21 | 1.01.2019 / Новини / /
Перегляди
15
/ коментарів 20

За кілька хвилин до Нового року на телеканалі “1+1” замість виступу Президента України Петра Порошенка з святковими вітаннями виступив лідер “95 кварталу” Володимир Зеленський. Зауважимо, що свою промову шоумен розпочав російською, однак найважливішу частину виголосив українською мовою.

Відео із заявою Зеленського з’явилося в усіх дотичних до нього соцмережах, – пише 24 канал

«Добрий вечір, друзі. Незабаром ми зустрінемо Новий рік і продовжимо «Вечірній квартал» (мовиться про новорічний ефірі на телеканалі «1+1» – 24 канал). А поки у мене є невелика перерва, я вирішив з Вами поговорити відверто, як Володимир Зеленський», – почав свою промову шоумен.

Зауважимо, що одразу після цих слів він перейшов на українську мову.

«Зараз в Україні – така ситуація, коли у кожного українця є три шляхи. Перший шлях – жити, як живеш, плисти за течією, і це нормально, це вибір кожного. Другий шлях – зібрати свої речі та поїхати в іншу країну, аби заробляти там гроші та надсилати їх своїм близьким і ріднім… і це теж нормально. Але є іще третій шлях – спробувати самому щось змінити в Україні. І я для себе обрав саме його», – наголосив лідер “Кварталу 95”.

Далі він укотре підкреслив, що його усі запитають щодо участі у виборах президента – «ідеш, чи не ідеш?»

Знаєте, на відміну від наших великих політиків, я не хотів Вам марно обіцяти. І зараз, за кілька хвилин до Нового року я Вам дещо пообіцяю та одразу виконаю. Дорогі українці, я обіцяю Вам піти у Президенти України, і одразу виконую. Я іду у Президенти України. Давайте зробимо це разом. З Новим роком! З новим слугою народу!» – заявив Володимир Зеленський.




коментарів: 20
  1. Люблять українці екстрим: як не зека виберуть, то клоуна. А все через то, що мозок знаходиться в п”ятій точці. Отямтеся!!!! Грати президента в кіно і фактично ним бути то є різні речі. Чого бідні,- бо дурні, а чого дурні,- бо бідні.

      • Ви хотіли обкрадати країну 27 років і щоб Порошенко вивів її в розвинуті за 4 роки, та ще й в умовах війни – такого не буває . Добре зараз на нього всіх собак вішати, коли всі черяки повилазили.Саме Порошенко зараз розрізає ці черяки і витягає країну з гімна. Не досконало, поволі з купою корупціцонерів та й сами він не ідеал, але прцес іде портроху. Люди зубожіли і озлоблені, але це труднощі перехідного періоду, періоду після якого, можливо, нашим дітям стане легше. І ми замість того, щоб його підтримати пхаєм палки йому в колеса, чим підіграєм Росії . І наврят чи хто другий зумів зробити те,що зробив Порошенко.І тільки історія покаже, що він був найкращим з попередників. І мені стидно, що Волинь єдина на Заході країни, де Зеленський з Юлькою сьолгодні в рейтингових лідерах. ВОНА побачила, що газ можна здешевити вдвічі. А де ж ти була в 2009 році, коли як прем”єр міністр підписувапла контракт по 450 доларів, коли европейська ціна була 260. Що, своїх родовищ газу не було чи віра не дозволяла? А тщодо Зеленськоко, то послухайте на ЮТУБІ інтерв”ю з Гордоном в 3 х частинах ,то може тоді прозрієте, як він зібрався вирішувати питання України з Путіним.

        • ну давайте, по пунктах, як він витягає країну…
          Себе да, витягає, збільшив активи в 8 разів, а країну ?
          чекаемо, шо він там навитягав, крім сувнівного томосу…

          • Якщо це дуже цікавить, то загугліть”Досягнення Порошенка”. Там знайтете відповідь більше ніж по 20 пунктах.

  2. Навіть те, що ведучі на телебаченні заговорили українською, відроджується українська мова та пісня, вважаю за його досягнення.

  3. 27 років Порошенко перебував у владі (голова РНБУ. головаь наглядової ради НБУ.міністр економіки в уряді Януковича). отже причетний до того що Ви перелічили. Ціна імпортованого природного газу при Юлі становила менше 300 доларів, а цінва газу для населення була меньше гривні за куб.метр.

    • Контракт з Росією у 2009 р.був підписаний за ціною 450 доларів, а Юля стояла на прес конференції разом з Путіним і ухмилялася разом з ним над Ющенком. Якщо все оцінюєте в доларах, тоді і про курси скажіть , які за Юлі змінилися з 5.25 на 8.00. І по цінах на продукти можете пройтися, які позростали в півтора, а то і в двоє-троє. Це по-перше. По-друге, я не кажу, що Порошенко ангел, бо і в нього рильце в пушку. Але я би за нього проголосував лиш за те, що знаю його позицію щодо Путіна, а в решті потихеньку, а може і з підсрачника Заходу, підтягнемось і недоробки поправимо. За нашою Конституцією народ є джерелом влади, а отже нам з вами її контролювати і ставити на місце.

      • я б теж проголосував за пецю, бо ніхто швидше пеці таких наівних як Вадік не вилікуе

        • Якщо збираєшся голосувати за Зеленського, то тебе вже ніхто не вилікує, бо трансплантацію мізків ще не навчилися робити.

  4. Щойно прочитав свіжу новину: Зеленський збирає всіх бажаючих у свою команду, які раніше не були в політиці. Може ми і в лікарні нашій таке зробимо: позбираємо прибиральниць і завгоспів і залучимо до лікування хворих, бо ж лікарі не кваліфіковані. Я так бачу, що той рейтинг, який він зараз має, ще задовго до виборів через такі дії розлетиться в друзки. Хоча актор він хороший і цього від нього не забереш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Травня, Субота
17 Травня, П’ятниця