<

Заплатили 111 тисяч доларів: закарпатець намагався переправити до Угорщини 16 чоловіків

22:19 | 16.03.2024 / Новини / , /
Перегляди
120
/ Коментарі відсутні

Ввечері 14 березня на кордоні з Угорщиною прикордонники затримали 27-річного закарпатця, який намагався переправити 16 чоловіків призовного віку через державний кордон. За це переправник отримав 111,5 тисяч доларів.

Про це повідомили на сторінці Волинського прикордонного загону у фейсбуці.

За інформацією ДПСУ, 12 чоловіків виявили на околиці села Велика Бийгань Берегівського району. Ще 5 чоловіків виявили згодом за допомогою безпілотника.

Усі затримані виявилися жителями 9 областей України, а саме: Дніпропетровської, Івано-Франківської, Донецької, Луганської, Київської, Чернігівської, Запорізької, Закарпатської та Львівської. Супроводжував їх 27-річний місцевий житель, який разом із п’ятьма своїми “клієнтами” намагався втекти від прикордонників, додали у відомстві.

Чоловіків доставили до прикордонного підрозділу для складання протоколів. Загалом усі 16 військовозобов’язаних сплатили переправнику 111,5 тисяч доларів.

Наразі встановлюють усіх причетних до організації незаконного перетину кордону. Щодо виявлення у діях 27-річного закарпатця ознак злочину, передбаченого ст. 332 КК України, прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця